του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Επιβλητικά πέρασε απο την Αλεξάνδρεια η ομάδα του ΑΟ Καρδίας με 3-0, αναπτερώνοντας τις ελπίδες του για παραμονή στον 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής, απο την στιγμή που ο γηπεδούχος Φίλιππος που μπορεί να έχει αποχαιρετήσει την κατηγορία, αλλά πάλεψε για το καλύτερο.

Μόλις στο 17' ο Γκέκας έβαλε μπροστά τον ΑΟΚ, με τον Τσατσαρώνη να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του στο 35ο λεπτό.

Στο 71' ο Σκλιοπίδης έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ξαναβάλει τον Φίλιππο στο παιχνίδι, καθώς σημάδεψε το δοκάρι του Βασιλειάδη, αλλά ο Ξανθόπουλος τρια λεπτά αργότερα εξασφάλισε το 3ποντο με εκτέλεση πέναλτι, ρίχνοντας την αυλαία της αναμέτρησης.

Πλην του Σκλιοπίδη που είχε το δοκάρι για τους γηπεδούχους, ξεχώρισε επίσης ο Φώτης Ηλίου που μπήκε αλλαγή στο 35' στην θέση του Ταλαίπωρου και έπαιξε για πρώτη φορά ύστερα απο καιρό στην φυσική του θέση ως αμυντικό χαφ.

Ο νεαρός προσπάθησε να συμμαζέψει κάπως τα πράγματα, αλλά οι συνθήκες και το τάιμινγκ του παιχνιδιού (ήδη 0-2 πίσω στο σκορ) δεν κατάφερε να κάνει την μεγάλη διαφορά.

Επίσης πολύ καλός ήταν και ο Δημητρίου για τον σύλλογο της Αλεξάνδρειας.


Φίλιππος Αλεξάνδρειας: Κούζας, Πέικος, Σκλιοπίδης, Δημητρίου, Μπουτάνι, Ταλαίπωρος (35’ Ηλίου), Τσουμτσούδας, Κουμπούλα, Τριανταφυλλόπουλος, Αρβανιτίδης, Γιοβανόπουλος.

ΑΟ Καρδίας: Βασιλειάδης Σ., Τοπαλίδης, Βασιλειάδης Τ., Μπιμπισίδης, Πολυζάς, Γίδαρος (55’ Μουτζίκος), Ξανθόπουλος (83’ Καρυδόπουλος), Μανιός (75’ Μπλάτζιος), Γκέκας (60’ Νικολόπουλος), Βερνάρδος, Τσατσαρώνης

BOUKIS


 
Top