του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Δεν τα κατάφερε στο Κιλκίς ο Φίλιππος Αλεξάνδρειας, με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 1-0 απο τον τοπικό Κιλκισιακό του Μάκη Κατσαβάκη, με το έργο πια της παραμονής των φιλοξενούμενων να δυσκολεύει απίστευτα.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι απο τους αντιπάλους τους και έχασαν σημαντικές φάσεις με τους Παπαδημητρίου και Καραμπά που δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον τερματοφύλακα Κούζα.

Το νικητήριο τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε στο 53' με πέναλτι που εκτέλεσε ο Μοσχάκης και κέρδισε ο Παπαδημητρίου.

Στα επόμενα λεπτά ο Φίλιππος κέρδισε χώρους και ειδικά μετά την είσοδο του Ηλίου στην θέση του Τσιουτσούδη στο 55'.

Ο νεαρός έπαιξε δεξί μπακ, ανταποκρίθηκε θετικά παίρνοντας μάλιστα και κάποιες πρωτοβουλίες στην επίθεση, αλλά δεν έγινε η κάποια μεγάλη φάση στα καρέ του Κολιοφούκα.

Τέλος, η ομάδα της Αλεξάνδρειας ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 9 ποδοσφαιριστές, όταν ο Σκλιοπίδης αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα στο 89' και απευθείας κόκκινη στον Χουσεινογλου για σκληρό μαρκάρισμα στις καθυστερήσεις.

Κιλκισιακός: Koλιοφούκας, Καραμπάς (92' Τοπαλίδης), Ραφαελίδης, Παλάσκας, Ιορδανίδης, Καρασίμος, Δρόσος, Λογγινίδης (46' Μοσχάκης), Παπαδημητρίου, Προβατίδης (81' Ματεντζίδης), Καθάριος

Φίλιππος: Kούζας, Σκλιοπίδης, Αβραμόπουλος, Δημητρίου, Χουσεινογλου, Καραχαλίδης, Κιβρακίδης, Πέικος,  Μπουτανίμαλι, Ταλαίπωρος, Τσιουτσούδης (55' Ηλίου)
BOUKIS


 
Top