Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι στα πλαίσια του Διεθνούς τουρνουά BOCA η εφηβική ομάδα του Εθνικού με τον Γιάννη Βασιλική στο πάγκο της, κέρδισε την Ολλανδική Wooter FC με 1-0.

Ποιοτικό ποδόσφαιρο από τους δύο αντιπάλους με τους νικητές καλύτερους να  δημιουργούν και να χάνουν 3 πολύ καλές ευκαιρίες με τους Παλούκη, Παπαγεωργίου και Βατίστα πριν σκοράρουν με τον Δημητρόπουλο από εξαιρετική ασσίστ του Βατίστα. 

Η Ολλανδική ομάδα είχε ελαφριά κατοχή χωρίς όμως να δημιουργήσει κάποια καλή ευκαιρία απέναντι στην σεμιναριακή ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του Γ. Βασιλική.

Δηλώσεις Γ. Βασιλική: 

Αυτά τα παιχνίδια είναι  ιδιαίτερα γιατί μας δίνουν την ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε διαφορετικές σχολές ποδοσφαίρου. 

Είναι πολύ σημαντικό για τους παίκτες μας γιατί μαθαίνουν νέα πράγματα, και όπως φάνηκε μπορούν να αντιμετωπίσουν τέτοιες προκλήσεις. 

Είμαι ευχαριστημένος από όλα τα παιδιά (γιατί χρησιμοποιήσαμε και αρκετούς μικρούς) και όπως φάνηκε οι βάσεις που έχει χτίσει αυτή η ομάδα είναι πολύ στέρεες.  

 Έχω δουλέψει από πέρσι μαζί με τον κόουτς Βαγγέλη Ρέντζο και τους υπεύθυνους της ομάδας, στο project του χτισίματος αυτής της ομάδας και νομίζω ότι οι προοπτικές της είναι ελπιδοφόρες. 

Είναι σημαντικό ότι  συνεχίζουμε την περσινή πολύ καλή πορεία, όπου είχαμε ένα εξαιρετικό σερί αποτελεσμάτων μεταξύ των οποίων και το  πρωτάθλημα της ΕΠΣΠ (χωρίς να είναι ποτέ το αποτέλεσμα, το κύριο ζητούμενο μας).

BOUKIS


 
Top