Αποτέλεσμα εικόνας για εδεν ηαζαρδ
Όπως μετέδωσε ο γαλλικός ραδιοφωνικός σταθμός RMC, ο Εντέν Αζάρ απέρριψε δύο προτάσεις ανανέωσης με την Τσέλσι και έχει δώσει τον λόγο του στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Mία μεταγραφή που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες έχει στα σκαριά η Ρεάλ Μαδρίτης, που σύμφωνα με το γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό RMC βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτηση του Εντέν Αζάρ.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Βέλγος μεσοεπιθετικός απέρριψε δύο προτάσεις ανανέωσης από την Τσέλσι, με τους Λονδρέζους να του προσφέρουν 18 εκατομμύρια ευρώ ετησίως για να επεκτείνει το συμβόλαιο του με τους «μπλε».

Όπως υποστηρίζουν οι Γάλλοι, ο Αζάρ τα έσπασε με την Τσέλσι και έχει δώσει τον λόγο του στην Ρεάλ Μαδρίτης, αφού αποτελεί διακαή πόθο του Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος τον έχει υποδείξει στην διοίκηση της «βασίλισσας».

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαιώνει μέχρι στιγμής το ενδιαφέρον για τον Βέλγο, όχι όμως την συμφωνία, καθώς ο Αζάρ έχει συμβόλαιο με την Τσέλσι μέχρι το καλοκαίρι του 2020, ως εκ τούτου θα χρειαστεί συμφωνία των δύο κλαμπ για μία μετακίνηση που θα προκαλέσει αίσθηση σε όλη την Ευρώπη.

πηγή sdna

BOUKIS


 
Top