ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ

ΑΝΦΙΑΛΗ 
Χαμόγελα περίσσευαν στην χθεσινή εκδήλωση του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ένωσης Αμφιάλη που πραγματοποιήθηκε στο πολιτιστικό κέντρο “Μελίνα Μερκούρη” της περιοχής .

Στέφθηκε από επιτυχία, καθώς την παρακολούθησαν πάνω από 250 αθλητές καλεσμένοι. 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα βίντεο για την ιστορία της και την απλή  καθημερινή προπόνηση  της ομάδας. 

Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος Βίκυ Νικολάκου.


Με την παρουσία τους, τίμησαν οι κυρίες , Σταυρούλα Συρράκου (Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας) , Καρακώστα Εύη ,(Βουλευτής Β.Πειραιά Σύριζα) και οι κύριοι Θωμαιδης Δημήτρης (Εντεταλμένος Σύμβουλος του Δημου Κερατσινίου – Δραπετσώνας) ,Ζουπης Ζαχαρίας( Επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Κερατσινίου – Δραπετσώνας « ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ » .) ,Παναγιώτης Νταλάκος (Διευθυντής Γραφείων ΕΠΣΠ) Γιάννης Κανελλόπουλος (Μέλος επιτροπής Μικτών Πειραιά) και ο επίτιμος πρόεδρος κος Κουλιέρης.


Συγκεκριμένα ακολούθησαν τρεις τιμητικές διακρίσεις σε ανθρώπους που έχουν προσφέρει στην ομάδα της καρδιάς τους, όπως την αποκαλούν την ....ΑΜΦΙΑΛΗ!

Η πρώτη βράβευση που πραγματοποιήθηκε από τον πρόεδρο του Συλλόγου κύριο Γιώργο Μπήτρο , στον κύριο Γιώργο Κουνιά , ο οποίος υπηρέτησε ενεργά το σωματείο από το πόστο του πρόεδρου για 7 έτη από το 2002 και τα υπόλοιπα 4 από τις θέσεις του Γενικού Αρχηγού και και του Γενικού Γραμματέα.


Ακολούθησε η βράβευση απο την κα Συρράκου Σταυρούλα ,στον Μιχάλη Ευσταθίου.

Ο Μιχάλης είναι  αθλητής ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στις ακαδημίες του Συλλόγου μας και πραγματοποίησε μία σημαντική πορεία στο χώρο του ποδοσφαίρου , αγωνιζόμενος, μεταξύ άλλων, με τη φανέλα του ΑΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ, ΑΕΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ, ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ και ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ . Ο Μιχάλης Θεώρησε σωστό το 2017 , ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να κρεμάσει τα παπούτσια του αφού προσέφερε στην αγαπημένη του ομάδα άλλο ένα πρωτάθλημα.


Ο προπονητής των επιτυχιών όπως τον αποκαλούν τον κύριο Δερμάτη Αναστάσιο παρέλαβε την τιμητική διάκριση από τον κύριο Θωμαίδη , για τον αθλητή της ανδρικής ομάδας , τον Νίκο Μπαξεβανάκη ο οποίος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω υγείας .


Σύσσωμο το ΔΣ με τον Γενικό Αρχηγό του ποδοσφαιρικού τμήματος κύριο Δημήτρη Ταουξή , έκανε τη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους και οι τυχεροί φλουριών πήραν τα δώρα τους με ιδιαίτερη χαρά , αφού στην ανδρική ομάδα ήταν χρηματικό ποσό η έκπληξη!


Μετα το τέλος της εκδήλωσης ο Σύλλογος προσέφερε catering στο φουαγιέ του Θεάτρου και οι οι κύριοι Βούλγαρης Αντώνης Υπεύθυνος Ακαδημιών και ο βοηθός τους Σωτήρης Στεφανής και ο ταμίας του Συλλόγου κύριος Ασυμενίδης Στράτος (που βοήθησε στην αναπαραγωγή του βίντεο) συνόδευσαν τους αθλούμενους και τους καλεσμένους .

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟhttps://www.facebook.com/pg/SportActive.gr/photos/?tab=album&album_id=1427516910690683

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ


BOUKIS


 
Top