Αποτέλεσμα εικόνας για khacheridi
Ο Ευγένιος Χατσερίδης αποτελεί τον "εκλεκτό" του ΠΑΟΚ για την κάλυψη του κενού στο κέντρο της άμυνας του Δικεφάλου, με την περίπτωση του 30χρονου στόπερ να παρουσιάζει δυσκολίες, τις οποίες οι "ασπρόμαυροι" προσπαθούν να... κάμψουν.

Oι επαφές ανάμεσα στους επιτελείς του ΠΑΟΚ και στους ανθρώπους της Ντιναμό Κιέβου είναι συχνές, με τον αθλητικό διευθυντή του Δικεφάλου, Λούμπος Μίχελ, να ταξιδεύει την Τρίτη (23/1) στην Ουκρανία, για να προχωρήσει το θέμα του έμπειρου αμυντικού.

Την δεδομένη χρονική στιγμή, οι "ασπρόμαυροι" κάνουν προσπάθεια ώστε να καταφέρουν να "ρίξουν" τις απαιτήσεις της Ντιναμό, αλλά και του Χατσερίδη, προκειμένου να επιτευχθεί η συμφωνία ανάμεσα στις... τρεις πλευρές.

"Σύμμαχος" του ΠΑΟΚ στην υπόθεση είναι και το συμβόλαιο του παίκτη με την Ντιναμό Κιέβου, το οποίο λήγει το προσεχές καλοκαίρι, με τον Δικέφαλο να "πατά" σε αυτό προκειμένου να χαμηλώσει τα "θέλω" των Ουκρανών για τον Χατσερίδη.

Η περίπτωση του 30χρονου αμυντικού έχει κάνει... κλικ στους επιτελείς του Δικεφάλου, με τις όποιες εξελίξεις να τρέχουν άμεσα πλέον, δεδομένου πως η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, φτάνει στο τέλος της σε λίγες ημέρες...

πηγή sdna

BOUKIS


 
Top