του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Την περασμένη Παρασκευή 5 Γενάρη έλαβε χώρα ο ετήσιος χορός της ομάδας του Ηρακλή Νίκαιας σε γνωστό κοσμικό κέντρο, ο οποίος στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Η προσέλευση των φίλων και προσκεκλημένων άφησε ευχάριστες εντυπώσεις σε όλους τους παρευρισκομένους.

Στην εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους τον σύλλογο , τόσο ο πρόεδρος της ΕΠΣΠ, κ.Ανατολάκης, ο αντιπρόεδρος της ΑΕ Νίκαιας κ.Παντελής Αντωνίου, ο κ.Μωραίτης πρόεδρος της Άνω Νεάπολης, ο κ.Παπαλεξάνδρου εκπρόσωπος της ένωσης βετεράνων Πειραιά καθώς και οι δημοσιογράφοι Α.Δαρζέντας και Φ.Περηφάνης.

Επίτιμος καλεσμένος του Ηρακλή Νίκαιας ήταν η διοίκηση της ΠΑΕ Πανιώνιος η οποία κατόπιν πρωτοβουλίας του ένθερμου υποστηρικτή της ομάδας, κ.Πέτρου Μπογράκου, ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα και παρευρέθηκε στην εκδήλωση, όπου επίσης τίμησαν με την δική τους παρουσία ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος, κ.Χρήστος Δάρας και ο κ.Παρασκευόπουλος.

Ο κ.Δάρας ανακοίνωσε την χορηγία σε αθλητικό υλικό για την ομάδα του Ηρακλή αλλά και για την μελλοντική σύσφιξη σχέσεων της ΠΑΕ με την Πειραική ομάδα και την στήριξη αυτήε σε τεχνικό επίπεδο.

Τόσο η ΠΑΕ της Ν.Σμύρνης όσο και ο ένθερμος υποστηρικτής και χορηγός του Ηρακλή, κ.Μπογράκος, τιμήθηκαν με αναμνηστική πλακέτα κατά την διάρκεια της εκδήλωσης απο την διοίκηση των Νικαιωτών, η οποία και ευχαρίστησε αμφότερους για την σημαντική αρωγή και στήριξη απέναντι τους.

Στις φώτο τα τιμώμενα πρόσωπα είναι ο κ.Χρήστος Δάρας και Πέτρος Μπογράκος. 

Αριστερά στις φώτο ο πρόεδρος του Ηρακλή, Κυριάκος Κυριακόπουλος και δεξιά ο γενικός γραμματέας κ.Φώτης Κοκκώσης.BOUKIS


 
Top