Φωτογραφία του χρήστη SportActive.gr.
του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Nίκη που το βοηθάει να ελπίζει και να διεκδικήσει την παραμονή του στα μπαράζ πέτυχε σήμερα το Χατζηκυριάκειο, επικρατώντας του Θησέα με 2-1, φτάνοντας στο -4 απο την προτελευταία Σπίθα, μετά και την ολοκλήρωση της 15ης ημέρας του Πρωταθλήματος της Β' Πειραιά.

Τα λιοντάρια βρεθήκανε πίσω στο σκορ, αλλά με μεγάλους πρωταγωνιστές τον νεαποκτηθή Τσαλατσάνη και τον Αλιάγα, ανέτρεψε το σκορ με παίκτη παραπάνω και δείχνει οτι η ομάδα θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι της για την συνέχεια.

Ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά, Γιάννης Παπαϊωάννου, στάθηκε στην αποφασιστικότητα που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές του στα τελευταία παιχνίδια, αλλά και στην πολύ καλή εμφάνιση του νεαρού τερματοφύλακα Κολοκυθιά που πήρε το βάπτισμα του πυρός:

''Ηταν ενα πολύ δυνατό παιχνίδι με πολλά νεύρα και αποβολές.

Δεχτήκαμε και πάλι γκολ απο στημένη φάση και ενώ το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο στο β' μέρος μπήκαμε αποφασισμένοι.

Ισοφαρίσαμε με καρφωτή κεφαλιά του Τσαλατσάνη και ύστερα εκμεταλλευόμενοι την αριθμητική μας υπεροχή πολιορκήσαμε τον αντίπαλο και με ενα πολύ ωραίο σουτ του Αλιάγα έξω απο την περιοχή πήραμε το ματς.

Κρατάμε τους 3 βαθμούς απο αυτό το ματς και προχωράμε στη δύσκολη προσπάθεια μας.

Κρατάμε επίσης την εμφάνιση του νεαρού μας 17χρονου πορτιέρο του Σπύρου Κολοκυθιά που στάθηκε πολύ καλά στο πρώτο του παιχνίδι με το Χατζηκυριάκειο''.

BOUKIS


 
Top