ΑΘΗΝΑ

Του Σταύρο Πρέσση

Για ένα ακόμα παιχνίδι ο Αστέρας Χαϊδαρίου έμεινε μακρυά από την νίκη, καθώς ηττήθηκε εκτός έδρας με 3 1 από τον ΑΕ Περιστερίου. Αν και κατάφερε να προηγηθεί νωρίς στο σκορ ο Αστέρας, δεν κατάφερε να κρατήσει το αποτέλεσμα. Ισοφαρίστηκε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομαδα του κος. Τσιάκαλου έχασε 3 κλασσικές φάσεις τετ α τετ. Ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε την κακή εικόνα του Αστέρα και κατάφερε και πήρε την νίκη.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον προπονητή του Αστέρα Χαϊδαρίου κος. Τσιάκαλο Βασίλη μας είπε τα εξής:

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Προηγηθήκαμε πολύ νωρίς μόλις στο δεύτερο λεπτό μετά από μια οργανωμένη προσπάθεια και ένα τρομερό μονοκόματο του ποδοσφαιριστή Σπυρόπουλου.

Από εκεί και πέρα ήμασταν κακοί,  μας ισοφάρισε ο αντίπαλος. Ήταν και σκορ δευτέρου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε 3 κλασσικές ευκαιρίες τετ α τετ.
Από εκεί και πέρα ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε την κακή μας εικόνα και έτσι προηγήθηκαν και εν τέλει πήραν τους 3 βαθμούς. Είναι η πρώτη φορά που δεν έμεινα ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές μου και αυτό, που με προβληματίζει και πρέπει να βρω λύση είναι στο ότι μείναμε στις διακοπές του ενός μηνός. Στις γιορτές των εορτών όπως και να βρω λύσεις, ώστε να λύσουμε τα προβλήματα τραυματισμών, που μας έχουν επηρεάσει.


BOUKIS


 
Top