ΡΕΝΤΗΣ
O ΑΓΣ Ηφαιστος ανακοινώνει ότι τη θέση του Γενικού αρχηγού στην ομάδα μας αναλαμβάνει ο κύριος Κυριάκος Τσαμπός, που αποτελεί ένα απο τους πιο άμεσους συνεργάτες του Προέδρου της ομάδας, κου Μαλαδάκη. Ο νέος Γενικός αρχηγός της ομάδας μας είναι εδώ και μία πενταετία μαζί με τον διοικητικό ηγέτη του συλλόγου με τον Ηφαιστο να έχει καταφέρει να εδραιωθεί στην Α Πειραιά, ανεβαίνοντας από την δεύτερη κατηγορία και αργά αλλά σταθερά να κάνει και το βήμα παραπάνω.

Στις δηλώσεις του ο κος Τσαμπός τόνισε: “ Καταρχήν είναι πολύ μεγάλη χαρά και τιμή για εμένα να αναλαμβάνω αυτή την εξόχως τιμητική θέση σε ένα ιστορικό σωματείο όπως ο Ηφαιστος το οποίο όλα αυτά τα χρόνια της ιστορίας του έχει διδάξει ήθος και ποδοσφαιρικό πολιτισμό. 

Στόχος της ομάδας μας είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη θέση μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος ,με ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα αγαπάνε τον σύλλογο και θα δίνουν το 1000% για τη φανέλα. 

Η διοίκηση, σε δύσκολες εποχές, έχει δείξει έμπρακτα τη στήριξη στην ομάδα ενώ η οργάνωση, σε όλους τους τομείς, αποτελεί τις πρώτες μας προτεραιότητες. BOUKIS


 
Top