Αποτέλεσμα εικόνας για Βαγγέλης Ρέντζος
του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Παρελθόν απο την τεχνική ηγεσία της εφηβικής ομάδας του Αιγάλεω αποτελεί ο Βαγγέλης Ρέντζος.

Το sportactive.gr επικοινώνησε με τον έμπειρο τεχνικό ο οποίος αναλαμβάνει την αντίστοιχη ομάδα του Εθνικού Πειραιώς, δηλώνοντας:

''Ολοκληρώνοντας μια σύντομη αλλά εποικοδομητική συνεργασία με το Αιγάλεω, θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε,  και τους συνεργάτες μου στην ομάδα νέων,  τον κ. Χρήστο Αποστολίδη που είναι πραγματικά παράγοντας υψηλού επιπέδου, τον Παναγιώτη Ντούνια, τον γυμναστή Γιάννη Δαγλαρτζη, και φυσικά όλους τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους δουλέψαμε πολύ καλά όλο αυτό το διάστημα. 

Η ομάδα πέρασε στην τελική φάση και έχουν μπει οι βάσεις για να πετύχει τον στόχο που έχει, δηλαδή να βγεί πρωταθλήτρια, πράγμα που το πιστεύω και το εύχομαι ολόψυχα.

Εγώ από την πλευρά μου, αμέσως με την λύση της συνεργασίας, συμφώνησα με τους ανθρώπους του Εθνικού και από αύριο αναλαμβάνω την ομάδα νέων – εφήβων, με σκοπό να συμβάλλω και εγώ για να συνεχίσουμε το σημαντικό έργο που γίνεται στις Ακαδημίες του συλλόγου. 

Ο Εθνικός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, στην οποία δουλεύουν με πλάνο και έχουν πολύ καλή οργάνωση και μεγάλες προοπτικές και είναι πάντα μεγάλη τιμή και χαρά να δουλεύω σε αυτή την ομάδα. 

Εξ άλλου είναι ακόμα νωπές οι μνήμες από την περσινή εξαιρετική πορεία που είχαμε με το ηλικιακό αυτό γκρούπ και την κατάκτηση του πρωταθλήματος Πειραιά''.

BOUKIS


 
Top