ΑΘΗΝΑ
Ο παίκτης του Παναθηναικού Λούκας Βιγιαφάνες μάχεται για τηv μπάλα με τον παίκτη της Λαμίας Μάρκο Μπλάζιτς , κατά τη διάρκεια του αγώνα Παναθηναικός - Λαμία για το Κύπελλο Ελλάδος, στο Γήπεδο Απόστολος Νικολαίδης, την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018. ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

«Ναυαγεί» η περίπτωση μεταγραφής του Αντρέι Πανιούκοφ στον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» ενημερώθηκαν την Παρασκευή (12/01) ότι η Ζενίτ δεν παραχωρεί δανεικό τον 23χρονο επιθετικό κι ως εκ τούτου είναι αναγκασμένοι να στρέψουν αλλού τις προσπάθειές τους για την απόκτηση ενός επιθετικού περιοχής που έχει ζητήσει πάσει θυσία ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Μπορεί ο νεαρός παίκτης να είχε απαντήσει θετικά στην πρόταση του «τριφυλλιού» μέχρι το καλοκαίρι, ωστόσο, ο ρωσικός σύλλογος απάντησε αρνητικά στον Παναθηναϊκό κι έτσι αλλάζει άρδην ο σχεδιασμός των ανθρώπων της αθηναϊκής ομάδας, που δεν περίμεναν τη συγκεκριμένη εξέλιξη.


Με τα τωρινά οικονομικά δεδομένα οι επιλογές που έχουν οι «πράσινοι» είναι από ελάχιστες έως ανύπαρκτες και δεν αποκλείεται να στραφούν ξανά στον Χρήστο Αραβίδη, ο οποίος είναι ελεύθερος από το περασμένο καλοκαίρι.


BOUKIS


 
Top