ΠΕΙΡΑΙΑ
Ενόψει του Κυριακάτικου  αγώνα ΕΘΝΙΚΟΥ – ΙΩΝΙΚΟΥ (Γηπ. Γρ. Λαμπράκης- Καλλιθέας) γίνονται γνωστά τα εξής:

Από την  Αστυνομική Διεύθυνση δεν έχει ληφθεί απόφαση για απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας, ως εκ τούτου οι φίλαθλοι του Ιωνικού μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

1.Οι φίλαθλοι του Ιωνικού θα φιλοξενηθούν στο αριστερό  κομμάτι της   κεντρικής θύρας του γηπέδου ενώ θα μπορούν να προμηθευθούν τα εισιτήρια τους από το κεντρικό εκδοτήριο του γηπέδου.

2.Οι φίλαθλοι που  θα προσέλθουν στο γήπεδο κατά την είσοδο τους θα πρέπει να φέρουν μαζί τους Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο.

3.Κατά την είσοδο των φιλάθλων θα υπάρχει αυστηρός έλεγχος ενώ απαγορεύεται η μεταφορά  καπνογόνων , βεγγαλικών, μπουκαλιών καθώς και η  τοποθέτηση πανό, πλακάτ με υβριστικό- ρατσιστικό περιεχόμενο.

4.Επίσης δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε  φιλάθλους που είναι σε κατάσταση μέθης , ή υπό την επήρεια  ναρκωτικών ουσιών, ενώ δεν θα επιτρέπεται σε φιλάθλους χωρίς εισιτήριο να προσεγγίζουν τις θύρες.

5.Τα μέτρα που έχουν ληφθεί τόσο εντός όσο κι εκτός αγωνιστικού χώρου  θα είναι  ιδιαίτερα αυξημένα, για την αποφυγή τυχόν περιστατικών.
BOUKIS


 
Top