ΑΘΗΝΑ
Πόσες μεταγραφικές κινήσεις μπορεί να χωρέσουν οι επόμενες ώρες για τον Ολυμπιακό; Προφανώς ο χρόνος θα δώσει τη σωστή απάντηση. Το σίγουρο είναι πως το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο γύρω από τις αποφάσεις των Ερυθρόλευκων που φέρονται αντιμέτωποι με τον πειρασμό της ενίσχυσης του ρόστερ ως και με δύο ακόμη προσθήκες. 

Δεξιός μπακ και επιθετικός λέγεται πως είναι στο «σημάδι» στην τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου.Προς το παρόν όμως κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει λεπτομέρειες. Είναι γνωστή η μέθοδος του Ολυμπιακού με θέα στο παράθυρο της ενίσχυσης. Δύσκολα διαρρέει κάτι δίχως πρώτα να έχει επί της ουσίας «ολοκληρωθεί». 

Με βάση όσα λένε ατζέντηδες ο δεξιός μπακ που βρίσκεται στο «σημάδι» προέρχεται από ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης (Ισπανία, Αγγλία, Ιταλία) και θεωρητικά αυτή η ιστορία είναι που συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες υλοποίησης. Για τον επιθετικό; Το μόνο που ο Ολυμπιακός επικοινώνησε χθες ήταν πως δεν πρόκειται για τον Τικίνιο της Πόρτο, τον Βραζιλιάνο φορ για τον οποίο οι Πορτογάλοι επέμεναν τα προηγούμενα 24ώρα πως είναι στο στόχαστρο των πρωταθλητών Ελλάδας. 

Αν υπάρχει άλλο δημοσιεύμα; Ναι, από την Ισπανία. Για τον Φελίπε Γκουτιέρες που μένει ελεύθερος από τη Μπέτις. Ο 27άχρονος διεθνής (και κάτοχος του Κόπα Αμέρικα) Χιλιανός όμως είναι αμυντικός χαφ. Κλασικό «6άρι». 

Θεωρητικά μιας και πρόκειται για ποδοσφαιριστή εγνωσμένης αξίας σε μια θέση που ο Ολυμπιακός σίγουρα θα ψάξει ενίσχυση το καλοκαίρι, θα μπορούσε το σενάριο αυτό να ισχύσει. Πρακτικά όμως το μόνο που έχουμε είναι ένα δημοσίευμα το οποίο λέει πως ο Γκουτιέρες θα πρέπει να αποφασίσει τι θα διαλέξει. 

Αν θα πει το «ναι» στον Ολυμπιακό που τον πολιορκεί ή αν θα συνεχίσει την καριέρα του στο MLS, το πρωτάθλημα δηλαδή των Ηνωμένων Πολιτειών. 

Διονύσης Δελλής

in.gr


BOUKIS


 
Top