Αποτέλεσμα εικόνας για Βιγιαφάνιες
Στο Κορωπί προκειμένου να αποχαιρετήσει παίκτες και τεχνικό επιτελείο βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο Λούκας Βιγιαφάνιες καθώς ολοκληρώνεται η μεταγραφή του στην Αλάνιασπορ.

Bαλίτσες για την Τουρκία ετοιμάζει ο Λούκας Βιγιαφάνιες καθώς η μεταγραφή στην Αλάνιασπορ έχει μπει στην τελική της ευθεία και εντός των αμέσως επόμενων ημερών αναμένεται να ταξιδέψει στη γειτονική χώρα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί.

Μάλιστα, ο ίδιος το απόγευμα της Πέμπτης βρέθηκε στο Κορωπί προκειμένου να αποχαιρετήσει τους παίκτες του Παναθηναϊκού και τα μέλη του προπονητικού τιμ. Παράλληλα, τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία που είχαν.

Από την μεταγραφή του Βιγιαφάνιες, ο Παναθηναϊκός θα λάβει συνολικά ένα ποσό κοντά στις 800.000 ευρώ, την ώρα που οι Τούρκοι θα πληρώσουν στον Παναιτωλικό και το ποσό των 200.000 ευρώ που αντιστοιχεί στο ποσοστό μεταπώλησης, ενώ και ο παίκτης θα χαρίσει στο τριφύλλι και περίπου 100.000 ευρώ οφειλόμενα που υπάρχουν προς εκείνον.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε πως ο Αργεντίνος αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας τριετούς διάρκειας με συνολικές αποδοχές 2.5 εκατ. ευρώ.

πηγή sdna

BOUKIS


 
Top