Αποτέλεσμα εικόνας για xhaves panathinaikos
ΜΜΕ από την Αργεντινή υποστηρίζουν πως μετά την Μπόκα και την Μπάνφιλντ, η Ουρακάν συμφώνησε και με τον Αντρές Τσάβες για την απόκτησή του. Τι ισχύει με τον Παναθηναϊκό.

Υπενθυμίζεται πως από το βράδυ της Δευτέρας ΜΜΕ από την Αργεντινή έχουν αποκαλύψει πως η Ουρακάν έχει συμφωνήσει με την Μπάνφιλντ και την Μπόκα Τζούνιορς για την απόκτηση του Αντρές Τσάβες. Επιπλέον ανέφεραν πως αυτό που απέμενε ήταν η θετική απάντηση του ποδοσφαιριστή, χωρίς πάντως να αναφέρεται πουθενά ο Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με νεότερα δημοσιεύματα από την Αργεντινή ο Αντρές Τσάβες είπε το «ναι» και πλέον η υπόθεση οδεύει προς την ολοκλήρωσή της. Μάλιστα, υποστηρίζουν πως εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στην Ουρακάν.

Πάντως, κάτι που πρέπει να αναφερθεί ξανά είναι πως πουθενά δεν ξεκαθαρίζεται το τι ακριβώς θα γίνει με τον Παναθηναϊκό. Να σημειώσουμε πως αυτό που ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό είναι να μπορέσει να εξασφαλίσει πως δεν θα κληθεί να καταβάλει το 1.2 εκατ. ευρώ που οφείλει στην Μπόκα για την μεταγραφή και ουσιαστικά η όλη υπόθεση του Αργεντίνου να κλείσει χωρίς κόστος για το «τριφύλλι».

πηγή sdna

BOUKIS


 
Top