ΠΕΙΡΑΙΑ
Όπως μας ενημέρωσε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Γαβρίλης αναφορικά με το  γήπεδο ποδοσφαίρου του ΣΕΦ, πλέον βρισκόμαστε στην τελική ευθεία και σύντομα θα μας γνωστοποιηθεί επισήμως  πότε κλείνει το γήπεδο για να το παραλάβει ο εργολάβος που έχει πάρει το έργο της ανακατασκευής του γηπέδου.

Βάση της μελέτης που έχει γίνει θα πραγματοποιηθούν έργα αποστραγγιστικά- αρδευτικά, αντικατάσταση  του συνθετικού χλοοτάπητα, , επισκευή- συντήρηση των  υπαρχόντων κτιρίων- αποδυτηρίων, ανακατασκευή του ηλεκτροφωτισμού και συντήρηση της περίφραξης.

Η Ε.Ε. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει για  άλλη μια φορά τον φίλο Αντιπεριφειάρχη κ. Γ. Γαβρίλη για το τεράστιο  ενδιαφέρον και τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει ,ώστε να ξεπερασθούν  θέματα που αφορούν το σοβαρό γηπεδικό πρόβλημα που υπάρχει στην ευρύτερη περιφέρεια του Πειραιά.

Μάλιστα τις επόμενες ημέρες θα  υπάρξει ενημέρωση για το χρονοδιάγραμμα όλων των υπολοίπων προγραμματισμένων γηπεδικών έργων στα γήπεδα του Πειραιά, που πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι τον Νοέμβριο του 2018.


BOUKIS


 
Top