ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

Εύκολα ξεπέρασε ο Αετός Κορυδαλλού το εμπόδιο της ΑΕ Αίγινας την περασμένη Κυριακή, όπου χωρίς να απειληθεί, επικράτησε στο γήπεδο "Σιταποθήκες" με το ευρύ 5-0 στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Α' Πειραιά. Σκόρερ για τους φιλοξενούμενους χρίστηκαν οι Παπαθανασίου, Τσιμιλιώτης (2), Χατζάκης (2).

Ο τεχνικός του Αετού, Δημήτρης Καλύκας, στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του αντιμετώπισε με πλήρη σοβαρότητα το παιχνίδι, ενώ τόνισε πως έμεινε πολύ ικανοποιημένος και από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν και δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής το προηγούμενο διάστημα:

"Έμεινα ευχαριστημένος όχι τόσο για τους 3 βαθμούς, όσο για το ότι ήμασταν απόλυτα σοβαροί, μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένοι να κάνουμε το παιχνίδι μας και να τελειώσουμε νωρίς την υπόθεση νίκη. Οι παίκτες μας διαχειρίστηκαν πολύ καλά την αναμέτρηση και πρέπει να πω ότι είμαι χαρούμενος και για όσους μπήκαν ως αλλαγή δίνοντας το 100%, παρότι δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής σε άλλα ματς".

"Δοκιμάσαμε ορισμένες τακτικές που μας βγήκαν, αφού δημιουργήσαμε και πολλές ευκαιρίες, με στόχο να παρουσιαστούμε απολύτως έτοιμοι για τα "ντέρμπι" που έρχονται".

Από το επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕ Μαύρος-Αετός Ολυμπιάδα, για τον Αετό Κορυδαλλού θα απουσιάσει μόνο ο Κουτσομύτης, ο οποίος ωστόσο θα είναι στη διάθεση του κ. Καλύκα από τα τέλη του μήνα.


BOUKIS


 
Top