ΑΘΗΝΑ
Την Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 18:00 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, στην αίθουσα «Αντώνης Τρίτσης» πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκδήλωση του Πανελλήνιου Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων Αγάπη για Ζωή, με σκοπό τον απολογισμό του έργου του για το 2017 και την παρουσίαση του προγράμματος για το 2018. 


Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμούς των: Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας, κ. Γιώργος Ουρσουζίδης Πρόεδρος της Μόνιμης Επιτροπής για την Οδική Ασφάλεια της Βουλής των Ελλήνων, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, βουλευτής Λάρισας, εκπρόσωπος του προέδρου της Ν. Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, Σφολιατοπούλου Σοφία, εκπρόσωπος της δράσης Ρόδα- Τσάντα & καπάκια, Δράση του Περιφερειακού Τμήματος Πειραιά, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Νίκος Πανταζόπουλος, εκπρόσωπος της δράσης Ρόδα- Τσάντα & καπάκια, Δράση του Περιφερειακού Τμήματος Πειραιά, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, κ. Μπαμπαλής Γεώργιος, πρόεδρος της εταιρείας  ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ Α.Ε., κα Καρβούνη Αγγελική, ΑΦΑΛΕΙΕΣ MEGA BROKERS, κ. Μάνος Βερυβάκης Σύμβουλος Πωλήσεων στο κατάστημα Leroy Merlin, στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος , κ. Άκης Μιχαλόπουλος πρόεδρος της Λέσχης Μοτοσυκλετιστών TDM, κ. Μανώλης Λιονάκης, πρόεδρος της Λέσχης πρόεδρος της Λέσχης Μοτοσυκλετιστών Σαλαμίνας, ΛΕΜΣ, κ. Σπύρος Καψοκαβαδής εκπρόσωπος της Λέσχης Μοτοσυκλετιστών BMW, κ. Άλεξ Παπαλιάρης, γενικός γραμματέας της Λέσχης, Μοτοσυκλετιστών, DUCATI εκπρόσωπος της Λέσχης.


Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Κατσιφής Γεώργιος, Α΄ Βοηθός του Διευθυντή της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, με τίτλο ομιλίας: «Οδική Ασφάλεια και Τροχαία Ατυχήματα  (αιτίες, συνέπειες, δράσεις)», ο Επιπυραγός κος Αλέξανδρος Μεσημέρτσης, Εκπρόσωπος από το Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδας, ο κ. Παναγιώτης Παπαντωνίου, Μηχανικός –Συγκοινωνιολόγος, διδάκτωρ πολιτικός μηχανικός, συγκοινωνιολόγος, ειδικός Γραμματέας ΣΕΣ, επιστημονικός συνεργάτης ΕΜΠ, με τίτλο ομιλίας: «Οδικά ατυχήματα στην Ελλάδα: Στοιχεία και Προτάσεις», ο κ. Πετρούνιας Δημήτρης, Ψυχολόγος-Εκπαιδευτικός «Η Oδική Ασφάλεια ως θέμα παιδείας και πολιτισμού : Οι δράσεις και το έργο του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας Πάνος Μυλωνάς», κα Βάγγαλη Βιβή πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων Αγάπη για Ζωή, με τίτλο ομιλίας: «Η πορεία - δράση του Αγάπη για Ζωή», κα Μπαλαγούρα  Κατερίνα, υπεύθυνη επικοινωνίας του Αγάπη για Ζωή Παρουσίαση του έργου για 2018, κ. Καραδημήτρης Νικόλαος, εκπρόσωπος ανακύκλωσης KARADI, κ. Τάρλας Στέφανος, Εκπαιδευτής Οδηγών, προσόντων και συμπεριφοράς, Ms Θεοφανία Πινιρτζή, ψυχολόγος, κ. Γιώργος Σφαλτός Παραολυμπιονίκης κολύμβησης.


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης δόθηκε ένα αναπηρικό αμαξίδιο απλού τύπου στο Σύνδεσμο Αμοργίνων. 

Τιμητικές πλακέτες δόθηκαν:

Στο ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ

Στην ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ και ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΟΥ

Στο ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΤΩΝΙΟΣ & ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΣΗΣ

Στην DORIC SHIPBROKER S.A. 

Στον ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

Στη ΖΕΝ MARTIAL ARTS Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ 

Στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΥ ΣΟΥ Kung Fu 

Στην ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΉ ΕΤΑΙΡΕΙΑ BLUE STAR FERRIES 

Στην ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΉ ΕΤΑΙΡΕΙΑ HELLENIC SEA WAYS 

Στη Groupama Ασφαλιστική 
Το συντονισμό της συζήτησης έκανε η κα Σάγια Τσαουσίδου, Journalist
Association of European Journalists,  Vice President, AEJ - Greek Section, Secretary General

Τιμητικές πλακέτες απένειμε η πρόεδρος του Αγάπη για Ζωή κα Βάγγαλη Βιβή, η κα Ματρώνη Δικαιάκου δημοσιογράφος και ο κος Βασίλης Κουτρουμάνος φωτορεπόρτερ.

Το παρον έδωσε και ο Πρόεδρος Στέλιος Σαρηδημητριου Ένωση παλαιμάχων ποδοσφαιριστων Αθηνάς ,και από των Πειραιά Ένωση  Βετεράνους  Ποδοσφαιριστων η Βασιλική Νικολακου διμοσιογραφος και υπεύθυνοι τύπου . 

Ο Σταθης Γιαπαππας φωτορεπορταζ κάλυψε την εκδήλωση με φωτογραφικό υλικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟ https://www.facebook.com/pg/SportActive.gr/photos/?tab=album&album_id=1422804474495260

ΔΕΙΤ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ 
BOUKIS


 
Top