''Με ηγέτη και σκόρερ τον Παναγιώτη Κωνσταντίνου ο Ολυμπιακός Περάματος χωρίς να παίξει ιδιαίτερα καλά κέρδισε με 3-0 την Δάφνη Ταμπουρίων εκτός έδρας και δείχνει οτι εκτός απο εμπειρία ποδοσφαιρικά αποκτά και προσωπικότητα η ομάδα !!!

Αξίζει να αναφερθεί οτι ο 16χρονος Σπύρος Παρίσης άνοιξε το σκορ της ομάδος του Περάματος και ήταν εξαιρετικός αν και όλη την εβδομάδα ταλαιπωρήθηκε απο ίωση και δεν μπορούσε να ακολουθήσει το πρόγραμμα των προπονήσεων.

Το πρώτο ημίχρονο έγινε χωρίς ιδιαίτερες φάσεις και απο τις 2 ομάδες, με αποτέλεσμα να είναι ενα παιχνίδι κέντρου και δύναμης.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός έδειξε οτι δίκαια βρίσκεται στην κορυφή και με εξαιρετικές φάσεις βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Παρίση να κεραυνοβολεί τον αντίπαλο κίπερ ύστερα απο φανταστική ανάπτυξη απο αριστερά.

Και κάπου εκεί ανέλαβε δράση ο 21χρονος Κωνσταντίνου ο οποίος με βολ πλανέ αλά Φαν Μπάστεν έκανε το 0-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Κερασάκι στην τούρτα ήταν το 2ο προσωπικό γκολ του Κωνσταντίνου ο οποίος με σουτ εκτός περιοχής έγραψε το τελικό σκορ, δίνοντας έτσι την χαριστική βολή στην ομάδα της Δάφνης.

Εξαιρετικοί επίσης οι Κοβιός, Μπέτσος, Λουγκάνης, Ραπτόπουλος, Ραματιάς και Παππάς!!!!!

Συγχαρητήρια σε όλους !!!!!

Η ομάδα μας συνεχίζει ακάθεκτη στον στόχο της!!!!!

Κάποιες παρεξηγήσεις και διάφορες αντεκλίσεις απο την αντίπαλο ομάδα δεν μας αγγίζουν !!!!

Εξάλλου όλοι τον πρώτο και τον καλύτερο όλοι θέλουν να τον κερδίσουν!!!!

Μπορούν όμως;;;;

Διαιτησία εξαιρετική''!!!!


BOUKIS


 
Top