ΕΥΓΕΝΕΙΑ
Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η προσπάθεια του Συλλόγου μας Α.Π.Ψ.Ο. Νέοι Ευγεένιας για συγκέντρωση τροφίμων & ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς συνανθρώπους μας στην Μάνδρα Αττικής.

Κατόπιν επικοινωνίας που είχαμε με τις δημοτικές αρχές της Μάνδρας και ενημέρωσής μας ό,τι οι ανάγκες σε ρουχισμό είχαν υπερκαλυφθεί, το Δ.Σ. του Συλλόγου μας αποφάσισε ο μεγάλος όγκος ρουχισμού & κλινοσκεπασμάτων να προσφερθεί στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ του ΠΑΙΔΙΟΥ, σε ένα από τα πολλά σπίτια όπου φιλοξενούνται παιδιά κάθε ηλικίας, αυτό του Μοοσχάτου,  ενώ η επίσης μεγάλη ποσότητα τροφίμων, στην Μάνδρα Αττικής.

Έτσι,  στις 23-12-2017 αντιπροσωπεία του Συλλόγου μας αποτελούμενη από 3 μικρούς ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας μας, τον τεχνικό Δ/ντη μας κ. Γιάννη Σωτήρχο, το μέλος Δ.Σ. κ. Βασιλόπουλο Θ.  και τον κ. Θ. Δέρδα γονέα αθλητή μας,ο οποίος διέθεσε με μεγάλη χαρά και το φορτηγό για την μεταφορά των πραγμάτων (τον ευχαριστούμε θερμά!), επισκέφτηκαν το ΧΑΜΟΓΕΛΟ του ΠΑΙΔΙΟΥ  και με πολλη αγαπη και συγκινηση παρέδωσαν τα συγκεντρωθέντα είδη στους υπευθύνους του "σπιτιού" και τα παιδιά. 

Συγκινητικες στιγμές, γεματες αθωότητα, χαμόγελο και ζεστασια!
Νομίζουμε τελικά , οτι εμείς εισπράξαμε περισσότερα από όσα προσφέραμε σε αυτά τα παιδιά που τόσο πολύ έχουν την ανάγκη μας, περισσότερο απο ποτέ, τις δύσκολες εποχές που ζούμε! 

Την ίδια μέρα παραδόθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Μάνδρας τα τρόφιμα που είχαν συγκεντρωθεί για τους πλημμυροπαθείς συνανθρώπους μας,

Ευχαριστούμε τους αθλητικούς συλλόγους & τα σχολεία της περιοχής μας, τα ΜΜΕ, την ΕΠΣΠ, και όλο τον κόσμο που με χαρά αγκάλιασαν, διέδοσαν και στήριξαν με την προσφορά τους την προσπάθεια αυτή.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Ψυχαγωγικού Ομίλου Νέοι Ευγένειας εύχονται από καρδιάς

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους με υγεία, αγάπη, ειρήνη & ευημερία.

Το Νέο Έτος ας είναι η αρχή για μία χρονιά με λιγότερη βία, αποξένωση & φτώχεια & περισσότερη αλληλεγγύη & αγάπη για τον ΑΝΘΡΩΠΟ.


BOUKIS


 
Top