Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η δουλειά και το πλάνο που έχουν εκπονήσει οι άνθρωποι του ΑΣ Ποντίων για την Ακαδημία του συλλόγου τηρείται στον απόλυτο βαθμό.

Ο εκ των τεχνικών του νεοσύστατου αυτού εγχειρήματος, Τάσος Τερεζάκης, που προπονεί το προπαιδικο τμήμα, μίλησε για το καινούργιο αυτό ξεκίνημα και τον τρόπο προσέγγισης των υποδομών από πλευράς ΑΣ Ποντίων.

"Εχουμε ξεκινήσει εδώ και καιρό τη σκληρή δουλειά και τόσο ο τεχνικός διευθυντής κ. Παπακωνσταντινου, όσο και εγώ αλλά και ο έτερος προπονητής, κ. Δόξας, πορευόμαστε με πολύ συγκεκριμένη κατεύθυνση. Έχουμε παίξει αρκετά παιχνίδια και ήδη τα πρώτα αποτελέσματα είναι διακριτά, αφού διαπιστώνουμε πολλά σημάδια βελτίωσης. Το μόνο ίσως αρνητικό είναι ότι αρχίσαμε αργά λόγω του σχεδιασμού, όμως έως τώρα φαίνεται πως δικαιωνομαστε".

Όσο για το πού πραγματικά αποσκοπεί αυτή η νέα προσπάθεια στις υποδομές του ΑΣ Ποντίων, ο κ. Τερεζάκης τόνισε:

"Πρωταρχικός στόχος για εμάς δεν είναι η επιδίωξη του θετικού αποτελέσματος στα παιχνίδια και η νίκη, αλλά και ούτε να κάνουμε παιδομάζωμα για να λέμε πως έχουμε πολλά παιδιά στις τάξεις της Ακαδημίας. Θέλουμε να έχουμε στην κατοχή μας συγκεκριμένα γκρουπ και να δουλεύουμε με το κάθε παιδί ξεχωριστά, ώστε να το βελτιώνουμε και να του μεταδίδουμε την ομαδικότητα".

Καταλήγοντας ο Τάσος Τερεζάκης συμπλήρωσε: 

"Θέλουμε πραγματικά να βρισκόμαστε όσο γίνεται κοντά σε όλα τα παιδιά και να τους δίνουμε το στίγμα μας με τις κατάλληλες συμβουλές. Σε βάθος χρόνου επιθυμούμε να δημιουργήσουμε ποδοσφαιριστές ικανούς να επανδρώσουν την πρώτη ομάδα και πάνω σε αυτό επικεντρωνόμαστε καθημερινά".


BOUKIS


 
Top