Του Σταύρου Πρέσση

Η Χαραυγή δεν κατάφερε να νικήσει εκτός έδρας την Ελλάς Ποντίων και ηττήθηκε με 2 1. Παρόλο που η ομάδα του κος. Αθανασόπουλου ισοφάρισε γρήγορα, δεν κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή. Επίσης, οι φιλοξενούμενοι έχασαν και πέναλτι. Η Χαραυγή ήταν καλή, αλλά δεν δούλεψε η αμυντική της λειτουργία. 

Ο προπονητής της Χαραυγής κος. Σπύρος Αθανασόπουλος σε τηλεφωνική επικοινωνία είπε τα εξής:

Ήταν πολύ μοιρασμένο το παιχνίδι από φάσεις. Δεν δούλεψε σε καμία περίπτωση σε κανένα σημείο του παιχνιδιού η αμυντική μας λειτουργία. Μπορούσαμε σε στιγμές του παιχνιδιού που "έγερνε" υπέρ μας να προηγηθούμε, αλλά βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και καταφέραμε πολύ γρήγορα να ισοφαρίσουμε. Μας δόθηκε η ευκαιρία με ένα καθαρό πέναλτι να γυρίσουμε το παιχνίδι, δεν τα καταφέραμε όπως και στην συνέχεια με ότι φάση μπορεί να κάναμε, αλλά ξεκάθαρα είναι απόλυτα δικιά μου η ευθύνη, τουλάχιστον στο κομμάτι της κακής αμυντικής λειτουργίας. Επόμενο παιχνίδι παίζουμε  με την Αστυπάλαια Κορυδαλλού. Πρέπει πρώτα από όλα από Δευτέρα να αλλάξουμε την κατάσταση, γιατί σίγουρα για εμάς είναι αρκετά κακή μέρα. Πρέπει να ασχοληθούμε με το επόμενο παιχνίδι, σίγουρα παίζουμε με μια ομάδα που καίγεται και εκείνη για βαθμούς. Εμείς, όπως και να έχει η 
δικιά μας κατάσταση, ψάχνουμε τους τρεις βαθμούς όπου και να παίζουμε έτσι και αλλιώς με αυτή την φιλοσοφία θα προετοιμαστούμε γι αυτό το παιχνίδι.

BOUKIS


 
Top