Ασπρόπυργος

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τα Πέντε χρόνια δράσεων του Σωματείου εμπόρων και παραγωγών λαϊκών αγορών Δυτικής Αττικής Άγιος Γεράσιμος στο Πνευματικό Κέντρο Ασπροπύργου. Η δράση των ανθρώπων του σωματείου δεν σταματάει να βοηθάει κόσμο. 


Η εφημερίδα Εν τη πόλει του κος. Σιδηρόπουλου Νικου βράβευσε τα μέλη του Σωματείου και το ΔΣ, για την βοήθεια που δίνουν σε χιλιάδες οικογένειες. Στο Πνευματικό Κέντρο του Ασπροπύργου, όπου και παραχώρησε ο Νίκος Μελέτης ο Δήμαρχος. Έγινε μια λαμπρή γιορτή και απονεμήθηκαν και βραβεύθηκαν άνθρωποι που έχουν προσφέρει τα μέγιστα στην Ελληνική κοινωνία και ειδικότερα στην Αττική. Το βήμα πήρε ο Νίκος Σιδηρόπουλος, ο οποίος είναι εκδότης της εφημερίδα Εν την πόλει, όπου βράβευσε τον Πρόεδρο κος. Σελίμη Φίλιππο. Η γιορτή ξεκίνησε με ποντιακή μουσική και ακολούθησαν βραβεύσεις με μετάλλια με σήμα και έμβλημα τον Άγιο Γεράσιμο. Η αίθουσα ήταν κατάμεστη, όπου παρευρέθηκαν Πολιτικοί, Δημάρχοι, Περιφερειάρχες, καλλιτέχνες και πολλά ιδρύματα και σωματεία για να χειροκροτήσουν αυτή την σπουδαία τιμητική διάκριση. Συγχαρητήρια σε όλους.  


Τα μέλη που βραβεύτηκαν ήταν οι: ο Πρόεδρος κος. Σελίμης Φίλιππος, ο κος. Νικόλαος Στάθης, ο κος. Σωτήρης Τριανταφυλλόπουλος, η κα. Μαρίνα Συρινίδου, ο κος. Νικόλαος Νιαρχάκος, ο κος Δημήτριος Ρόδης, ο κος. Μελέτης Αγγέλου, ο κος, Γιλαννης Ρούτης και ο κος. Αλεξανδρόπουλος Θανάσης.  

Οι επίσημοι που παραβρέθηκαν στο Πνευματικό Κέντρο του Ασπροπύργου ήταν οι:ο Δήμαρχος Ασπροπύργου κος. Νίκος Μελέτης, ο κος. Πάνος Σκουρολιάκος βουλευτής του Σύριζα, ο κος. Βασιλέιου Ιωάννης Αντιπεριφερειάρχης, ο κος. Παπαδόπουλος Αντιδήμαρχος Ασπροπύργου, ο  κος. Καράμπουλας Αντώνιος αντιδήμαρχος. ο κος.  Μπουράντας αντιδήμαρχος, η κα. Νερούτσου Λιάσκου Αλεξάνδρα αντιδήμαρχος Μάνδρας, η κα. Βάλια Σμυρλή Πρόεδρος ΚΑΠΗ Θρακομακεδώνων, η κα. Μαρία Βουλγαρέλη γραμματέας του Χαμόγελου του Παιδιού, πολλοί σύλλογοι και από τον χώρο των τραγουδιστών οι: κος. Βασίλης Πεταίρης και κος. Σπύρος Σαραμαντής.

Μην ξεχάσετε ότι την παραμονή των Χριστουγέννων ο Πρόεδρος Φίλιππος Σελίμης και το ΔΣ των σωματείων εμπόρων και παραγωγών λαϊκών αγορών Δυτικής Αττικής Άγιος Γεράσιμος, θα προσφέρει απλόχερα τρόφιμα σε όλο τον κόσμο.
Την Κυριακή 24/12 και ώρα 12:00 θα βρεθεί στο Περιστέρι στο Εκθεσιακό Κέντρο και θα μοιράσει τρόφιμα σε 4000 χιλιάδες οικογένειες. 


Στο εκθεσιακό κέντρο θα είναι ο κος. Παχατουρίδης Δήμαρχος Περιστερίου και ο κος. Γιακουμάτος. Αυτή είναι 55η δράση, που κάνει το Σωματείο εμπόρων και παραγωγών λαϊκών αγορών Δυτικής Αττικής, που βρίσκεται δίπλα στον συνάνθρωπο μας. 

Δείτε φωτογραφικό υλικό εδώ:
https://www.facebook.com/pg/SportActive.gr/photos/?tab=album&album_id=1389551707820537

Δείτε το βίντεο εδώ:

BOUKIS


 
Top