Του Σταύρου Πρέσση

Οι Νέοι Δραπετσώνας ηττήθηκαν με 3 2 από την Αρμενική. Όλα τα γκολ μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα του κος. Μανώλη Πράσινου έχασε και πέναλτι στο 55'. Από το 70' και μετά οι φιλοξενούμενοι κάνανε επιθέσεις και είχαν την κατοχή. Όμως, 
στο 83' δέχθηκαν γκολ, αλλά είχαν άμεση αντίδραση και στο 84' ισοφάρισαν με τον Χασάν. Από εκεί και πέρα και συγκεκριμένα στο 94' η ομάδα της Δραπετσώνας δέχθηκε το γκολ και τελείωσαν όλα.

Ο κος Μανώλης Πράσινος σε τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του είπε τα εξής:

Είχαμε την κατοχή συνέχεια στα πόδια μας, αλλά για άλλο ένα παιχνίδι δεχθήκαμε πολύ εύκολα γκολ. Δεχόμαστε πολύ εύκολα γκολ με λίγες επιθέσεις. Η αμυντική λειτουργία της ομάδας ήταν κακή. Είχαμε πάρα πολλές αλλαγές στην 11αδα μας, χωρίς αυτό να είναι δικαιολογία. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά, απλά η ομάδα παρουσιάστηκε χωρίς καλό ρυθμό, παρόλο που είχαμε την κατοχή. Δεχόμασταν εύκολα γκολ και ισοφαρίζαμε γρήγορα. Μετά το 70' είχαμε όλες τις επιθέσεις δικές μας και περιμέναμε ότι εμείς θα κάνουμε το γκολ. Δεχθήκαμε ένα γκολ στο 90 και τελείωσαν όλα. Υπάρχει προβληματισμός. Ικανοποιημένος έμεινα από τα δύο 14χρονα παιδιά που έπαιξαν όλο το 90'. Τον Τσίμπο και τον Χασάν και μπορώ να πω το μόνο που κρατάω από αυτό το παιχνίδι είναι το κέρδος μας, γιατί για όλα τα υπόλοιπα υπάρχει προβληματισμός. Επόμενο παιχνίδι παίζουμε με τον Αστέρα Κερατσινίου, είναι μια από τις σοβαρές και καλές ομάδες της κατηγορίας και του ομίλου μας. Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, θα προσπαθήσουμε και θα το κοιτάξουμε όπως του αρμόζει.
   

BOUKIS


 
Top