ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Ατρόμητου Κερατσινίου για τους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας. 


Η βροχή δεν στάθηκε εμπόδιο γι' αυτή την σπουδαία κίνηση, που έκανε ο πρόεδρος της ομάδας κος. Μπαλαφούτης Θανάσης μαζί με την διοίκηση του Ατρόμητου. 

Επίσης, η βροχή δεν στέρησε από τον κόσμο, που ήταν στο γήπεδο να δει τον αγώνα ανάμεσα στους Επίλεκτους του Ατρόμητου Κερατσινίου και την ομάδα των ηθοποιών και ποδοσφαιριστών. Ο αγώνας για την ιστορία έληξε 4 2 υπέρ της ομάδας των ηθοποιών και δημοσιογράφων. 

Επιπλέον, ο Ατρόμητος Κερατσινίου με τον πρόεδρο του κος. Θανάση Μπαλαφούτη και την διοίκηση έγιναν η πρώτη ερασιτεχνική ομάδα που βοηθάει τους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας. 

Σίγουρα, αν βοηθήσουν και αφήσουν τον Ατρόμητο θα κάνει και άλλα κοινωνικά και ποδοσφαιρικά έργα που έχει κατά νου. Στην εκδήλωση, που έγινε στο γήπεδο ΑΓΕΤ στην Χαραυγή βραβεύθηκαν οι: η ΕΡΤ και ο ΑΝΤ1 για το κοινωνικό τους έργο. Επίσης, βραβεύθηκε ο Βετεράνος ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου Νόνι Λίμα, ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Πειραιά Αντώνης Γλύκας, ο δημοσιογράφος Γιάννης Ντάσκας, ο δημοσιογράφος Αντώνης Δαρζέντας ο προπονητής γυμναστής και μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Πειραιά Πιέρρος Θωμάκος, ο ειδικός γραμματέας του Ατρόμητου Κερατσινίου Χρήστος Βεζυργιάννης που αποχωρεί μόνιμα στην Αμερική, και ο φύλακας του γηπέδου Χαραυγής Παναγιώτης Οικονομάκης.

Επίσης παρόντες στην γιορτή ήταν ο Βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Γιώργος Βαΐτσης, ο Βετεράνος ποδοσφαιριστής Νίκος Μπέλλος, ο Αλέξανδρος Ντάβρης και πολλοί άλλοι.


Συγχαρητήρια στον Ατρόμητο Κερατσινίου, στον πρόεδρο της ομάδας κος. Μπαλαφούτη Θανάση και την διοίκηση για την όμορφη κίνηση τους να βοηθήσουν τους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας.

Δείτε φωτογραφικό υλικό εδώ:
https://www.facebook.com/pg/SportActive.gr/photos/?tab=album&album_id=1391322527643455

       


BOUKIS


 
Top