Σχετική εικόνα
του Παναγιώτη Σαριμπαλογλου

Αμεση ήταν η απάντηση του ΔΣ του Ολυμπιακού Περάματος στις δηλώσεις του προπονητή του Πήγασου κ.Καπνίση, μετά την νίκη των ερυθρόλευκων με 1-0 εκτός έδρας:

''Ο Ολυμπιακός Περάματος παρακολουθεί έκπληκτος τις ανακοινώσεις απο πλευράς Πήγασου Αγίου Διονυσίου και απορεί γιατί τόσο πολύ μένος κατά της διαιτησίας!!!!

Η ομάδα του Ολυμπιακού Περάματος απο συγκυρίες και απειρία των μικρών άσσων της ομάδος μας το σκορ δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις!!!

1-0 αντί για 4-0 !!!!

Ο κ.Καπνίσης προπονητής του Πήγασου, στον οποίο αξία δίνουμε και που αναφέρουμε το όνομα του, θα πρέπει να προσέξει το τι λέει και τι ανακοινώνει.

Ο αγώνας κύλησε σε φιλικό χαρακτήρα μεταξύ ποδοσφαιριστών και εξέδρας και δυστυχώς το σκορ 
αδικεί μόνο την ομάδα του Ολυμπιακού.

Ισως μάλλον ο εν λόγω προπονητής να έβλεπε εφιάλτες στον πάγκο ή να ήταν σε άλλο γήπεδο με αυτά που λέει και εκφράζει!!!!

Και επειδή εμείς ως ομάδα σεβόμαστε και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά τις αντίπαλες ομάδες,
καλό είναι να το μάθουν και οι εν λόγω κύριοι και να αφήσουν τις δηλώσεις εντυπωσιασμού που μόνο κακό κάνουν στο Πειραικό ποδόσφαιρο !!!!

Και κάτι τελευταίο κ.Καπνίση που κάνετε τον προπονητή και ασχολείστε με το ποδόσφαιρο!!!

Κάποια στιγμή όταν βγάλετε το δίπλωμα προπονητή UEFA C, διότι οι περισσότεροι τελικά μόνο πάπλωμα έχετε, τότε ίσως μάθετε να είστε πιο προσεκτικός στις δηλώσεις σας και να σέβεστε μια ομάδα που δείχνει ήθος, χαρακτήρα και σεβασμό σε όλους τους διαιτητές με τα όποια λάθη τους κατά μας''!!!!

Το Δ Σ

BOUKIS


 
Top