ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

Του Σταύρου Πρέσση


Τα Αστέρια Δραπετσώνας έφυγαν με τον διπλό από το Κερατσίνι στο γήπεδο ΑΓΕΤ Χαραυγής στην άτυπη έδρα της Αίγινας μέχρι να φτιαχτεί το δημοτικό στάδιο Αίγινας, όπου και είναι η έδρα της. Για την ιστορία ο αγώνας έληξε 2 1. Οι δύο ομάδες έχουν τον ίδιο στόχο για την παραμονή στην κατηγορία. Η νίκη, που πέτυχε η ομάδα της Δραπετσώνας είναι σημαντική, γιατί κλείνει θετικά τον χρόνο και με θετική ψυχολογία.
Σε δηλώσεις του ο προπονητής των Αστεριών Δραπετσώνας κος. Γιώργος Ματθαίου έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα, γιατί χρειαζόμασταν τους βαθμούς, αλλά και πάλι δεν αλλάζει κάτι από τον στόχο μας, που είναι κάθε παιχνίδι να είμαστε ανταγωνιστικοί και να παλεύουμε. Η σημερινή νίκη είναι πάρα πολύ σημαντική για την ψυχολογία, γιατί είναι κόντρα σε έναν αντίπαλο που έχουμε τους ίδιους στόχους. Θα προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε την ομάδα με παιδιά νέα και ταλαντούχα. Είμαι ικανοποιημένος παρά τις απουσίες μας παλέψαμε το παιχνίδι και τα καταφέραμε.
     

BOUKIS


 
Top