ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Ατρόμητου Πειραιά για την επιστροφή στις νίκες, μετά το χθεσινό εκτός έδρας 2-1 με αντίπαλο την ΑΕ Αίγινας, σε παιχνίδι που διεξήχθη στο "Γιάννης Βάζος" για την 12η αγωνιστική της Α' Πειραιά.

Μάλιστα, το νικητήριο τέρμα των φιλοξενούμενων πέτυχε ο 15χρονος Μάριος Παπαδάκης, γέννημα θρέμμα από τα "φυτώρια" του συλλόγου και επιλογή του προπονητή Αντώνη Καλαμάκη, ο οποίος τον ανέβασε στην πρώτη ομάδα μαζί με τον 16χρονο Σωτήρη Λουβή. 

Δείγμα της σπουδαίας δουλειάς που γίνεται στις υποδομές του Ατρόμητου και της σημασίας που δίνεται στην ανάδειξη νεαρών και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, μέσω της Ακαδημίας.

Όσον αφορά το χθεσινό "διπλό", ο τεχνικός των Πειραιωτών τόνισε:

"Η ψυχολογία μας μετά την ισοπαλία με τον Ίκαρο ήταν πεσμένη, αν και θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει το τρίποντο και σε εκείνο το παιχνίδι. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου και τη νίκη απέναντι στην Αίγινα, αφού παρά το γεγονός πως βρεθήκαμε πίσω στο σκορ κατορθώσαμε με ορθολογικό και κάθετο ποδόσφαιρο να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και εν τέλει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. 

Τώρα περιμένουμε να επιστρέψουν και οι απουσίες που είχαμε μέχρι στιγμής ώστε να παρουσιάσουμε ακόμη καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια".

Ερωτώμενος για τον σκόρερ του νικητήριου γκολ, τον νεαρό Παπαδάκη που προέρχεται από τα "σπλάχνα" του Ατρόμητου Πειραιά, ο κ. Καλαμάκης σημείωσε:

"Παπαδάκης και Λουβής είναι δύο παιδιά με ποδοσφαιρικό θράσος, μεγάλες ικανότητες και σπουδαίες προδιαγραφές, είμαι σίγουρος πως το μέλλον τους ανήκει. Ο Ατρόμητος χτίζει σε σταθερές βάσεις και αποδεικνύει ήδη πόσο ποιοτικούς παίκτες μπορεί να αναδείξει, οι οποίοι να μπορούν ταυτόχρονα να σταθούν στο υψηλό επίπεδο και σε έναν σύλλογο με τέτοιες απαιτήσεις".


BOUKIS


 
Top