Δραπετσώνα
Του Σταύρου Πρέσση

Το προπαιδικό από τα Αστέρια Δραπετσώνας δεν κατάφερε να φύγει με το διπλό από την έδρα της Νίκη Ρέντη και έχασε με 2 0. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπήκαν καλό στο πρώτο ημίχρονο και δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν το παιχνίδι τους. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του κος. Πάντου προσπάθησε δημιούργησε ευκαιρίες είχε δοκάρι, αλλά δεν τα κατάφεραν να επιστρέψουν στον αγώνα.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κος. Γιάννη Πάντο προπονητή της ομάδας Αστέρια Δραπετσώνας είπε τα εξής:

Παίξαμε με την Νίκη Ρέντη και χάσαμε 2 0. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε καλά. Είχαμε μια αδυναμία στο κέντρο δεν είχαμε την κατοχή της μπάλας, που θέλαμε για να δημιουργήσουμε παιχνίδι. Ήταν καλή ομάδα η Νίκη Ρέντη. Ήταν ένα παιχνίδι δυνατό. Κάποια λάθη που κάναμε αμυντικά μας στοίχησαν. Είχαμε και δύο με τρεις παίκτες με προβλήματα τραυματισμών, οπότε και τα τρεξίματα τους δεν ήταν αυτά που έπρεπε. Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν και τόσο καλό μπορώ να πω. Στο δεύτερο ήμασταν αρκετά καλοί. Προσπαθήσαμε να το γυρίσουμε, είχαμε δοκάρι, είχαμε και κάποιες 
άλλες ευκαιρίες. Συνεχίζουμε, είμαστε στον στόχο μας μέσα, που είναι να έχουμε καλή παρουσία σε όλους στους αγώνες και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για την προσπάθεια τους. Έμεινα ευχαριστημένος από τα παιδιά. Η ήττα θα μας κάνει καλό για να προσγειωθούμε. 
   

BOUKIS


 
Top