Αποτέλεσμα εικόνας για Δημήτρη Κουρμπέλη
Την Παρασκευή κρίνεται η συμμετοχή του Δημήτρη Κουρμπέλη στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, ανέβασε ρυθμούς την Πέμπτη ο Ελληνας μέσος και ανταποκρίθηκε σε ατομικό τεστ υψηλής έντασης. Θετικές οι ενδείξεις.

Συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, με τα βλέμματα των περισσότερων να είναι στραμμένα πάνω στον Δημήτρη Κουρμπέλη.

Η συμμετοχή του Ελληνα αμυντικού μέσου θα ξεκαθαρίσει οριστικά την Παρασκευή, οπότε και είναι προγραμματισμένο να δοκιμάσει να προπονηθεί μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, με τις πιθανότητες να είναι αρκετές για τη συμμετοχή του στην αποστολή και την ενδεκάδα των πράσινων, κάτι που περιμένει με ανυπομονησία ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο Κουρμπέλης την Πέμπτη έκανε ειδικό ατομικό τεστ υψηλής έντασης, όπως και ο Κουλιμπαλί, προκειμένου να φανεί εάν θα ανταποκριθεί ο οργανισμός του χωρίς ενοχλήσεις, όπερ και εγένετο για αμφοτέρους. Ειδικά για τον Κουρμπέλη, ωστόσο, οι πιθανότητες είναι αυξημένες καθώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, σε σχέση με αυτό του Κουλιμπαλί, είναι μικρότερης κλίμακας.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με τεχνικοτακτικό παιχνίδι με πάσες και ολοκλήρωσαν με πιεστικά παιχνίδια στο χώρο.

Θεραπεία ακολούθησαν οι Λουτσιάνο, Σιλά, Μπουζούκης, ενώ ατομικό πρόγραμμα εκτός από Κουλιμπαλί και Κουρμπέλη, έκαναν και οι Μουνιέ και Κότσαρης. Να σημειωθεί ότι κανονικά προπονήθηκε εκ νέου ο Βιγιαφάνιες αλλά και ο Μολέδο, οι οποίοι αναμένεται να επανέλθουν στο αρχικό σχήμα της ομάδας στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

πηγή sdna

BOUKIS


 
Top