ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
Α.Ο. ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ
Τα τελευταία χρόνια στον ποδοσφαιρικό χάρτη του δήμου Δραπετσώνας -Κερατσινίου υπήρχε ένα κενό. Η έλλειψη ποδοσφαιρικής γυναικείας ομάδας.
Με παρότρυνση της δημοτικής αρχής και πολλές υποσχέσεις (που δυστυχώς έμειναν υποσχέσεις), κατορθώσαμε σαν Νέοι Δραπετσώνας, να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, παρ' όλες τις διαφωνίες παραγόντων φίλων σωματείων.
Με πρωτεργάτες τον προπονητή κ. Δ. Λάσακρη και την υπεύθυνη του τμήματος κ. Α. Παναγιώτου - Τσελέπη, φτιάξαμε μία ομάδα που αυτή τη στιγμή αριθμεί περίπου 45 κορίτσια.
Διαθέτει τμήμα ακαδημιών με προπονήτρια την κ. Κούλα Παναγιώτου (μετέχουν σε τουρνουά) και τμήμα γυναικών με προπονητή τον κ. Σ.Καλτσή (μετέχει στο πρωτάθλημα γ' εθνικής της ΕΠΟ), ενώ άμεσος στόχος μας η δημιουργία αμιγώς τμήματος κορασίδων υπό την επίβλεψη του κ. Δ Λάσκαρη.
Η γυναικεία ομάδα φιγουράρει μετά την γ' αγωνιστική στην πρώτη θέση του ομίλου της, αήττητη και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την άνοδο, έχοντας στις τάξεις τις αξιόλογες έμπειρες παίκτριες και νέες που διαθέτουν μεγάλο ταλέντο.
Ελάτε κοντά μας.
Σας περιμένουμε.
Δραπετσώνα, 19-12-2017
Για το
Δ.Σ


Χ. Ταουξής

BOUKIS


 
Top