Αποτέλεσμα εικόνας για manolo jimenez
Ο Μανόλο Χιμένεθ στην συνέντευξη Τύπου τόνισε πως στόχος του ιδίου και των παικτών του είναι το ματς με την Αούστρια να μπει στην ιστορία της Ένωσης. Το SDNA είναι στη Βιέννη και σας μεταφέρει όλα όσα ειπώθηκαν.

Πρώτος τον λόγο πήρε ο Μανόλο Χιμένεθ που σχολίασε για τον τρόπο που δεν ήρθε η νίκη κόντρα στη Ριέκα και αν αυτό προκαλεί έξτρα πίεση «Έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά όσο είμαστε στους ομίλους. Δεν ξέραμε την ημέρα της κλήρωσης ότι θα φτάναμε στη σημερινή κατάσταση. Πέραν της Μίλαν οι υπόλοιπες ομάδες ήταν υποψήφιες για την δεύτερη θέση και εμείς έχουμε κάνει πολλή δουλειά για να προκριθούμε».

Για το αν έχει εισπράξει άγχος στα αποδυτήρια δήλωσε ότι «Υπάρχει πάρα πολλή όρεξη στα αποδυτήρια. Αυτό που επαναλαμβάνω στους παίκτες μου είναι ότι έχουν μία καταπληκτική σεζόν ως τώρα όμως κρινόμαστε σε κάθε παιχνίδι. Ελπίζω αύριο να είναι μία καλή μέρα για μας όμως δεν πρέπει να ξεχαστεί σε καμία περίπτωση η δουλειά που γίνεται όλους αυτούς τους έξι μήνες».

Για το αν είναι το αυριανό ένα ματς τακτικής ή ένα ματς καρδιάς ανέφερε ότι «Θα προσπαθήσουμε το παιχνίδι που θα κάνουμε να μπει στην ιστορία της ΑΕΚ. Να θυμόμαστε την αυριανή νύχτα. Όμως και ο αντίπαλος θα προσπαθήσει το ίδιο. Για να κερδίσεις στο ποδόσφαιρο πρέπει να υπάρχουν πολλά συστατικά. Σε άλλα παιχνίδια μπορείς μόνο με τακτική σε άλλα μόνο με καρδιά. Όμως σε μία ολόκληρη σεζόν για να κάνεις πρωταθλητισμό χρειάζονται όλα τα συστατικά μαζί».

Για το αν είναι απαγορευτικό το να δεχθεί αύριο η ΑΕΚ γκολ σχολίασε ότι «Ναι μπορούμε να πούμε ότι απαγορεύεται όμως κάποιες φορές αυτά δεν ισχύουν γιατί κάποιος παραβιάζει τους κανόνες. Όπως σε όλες τις δουλειές έτσι και στο ποδόσφαιρό δεν πρέπει να γίνονται τα πράγματα επειδή επιβάλλονται. Δεν υπάρχει καλή τακτική όταν χάνει μία ομάδα, τότε οι καλύτεροι είναι αυτοί που δεν παίζουν. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και να βάλουμε τους καλύτερους ως σημάδι ότι πάμε για τη νίκη».

Για το γεγονός ότι στην ΑΕΚ αρκεί η ισοπαλία υποστήριξε ότι «Με μία ισοπαλία προκρινόμαστε όμως τριάντα χρόνια που κάνω αυτή την δουλειά δεν ξέρω πως να πάρω μία ισοπαλία. Μπαίνω στο παιχνίδι πάντα για να κερδίσω».

Αραούχο: «Είμαστε εδώ για να κάνουμε τη δουλειά μας»

Ο Σέρχιο Αραούχο δήλωσε ότι «Νομίζω ότι υπάρχει πάρα πολλή διάθεση. Γνωρίζουμε ότι υπάρχει πίεση και ο προπονητής θα βάλει τους καλύτερους για να πάρουμε τη νίκη».

Όσο για το αν θεωρεί πως η ΑΕΚ είναι φαβορί σχολίασε ότι «Όλες οι ομάδες ήταν τα φαβορί από την αρχή. Με μία ισοπαλία μπορούσαμε να περάσουμε και αυτό είναι προνόμιο όμως δεν θα πω ότι είμαστε το φαβορί. Είμαστε εδώ για να κάνουμε τη δουλειά μας».

Σε ερώτηση για το τι θα έλεγε αύριο στους συμπαίκτες του απάντησε ότι «Νομίζω πως δεν έχω κάτι ιδιαίτερο να πω. Είμαστε όλοι μαζί και τα λόγια περισσεύουν. Να μπούμε να κάνουμε την προσπάθειά μας και στο τέλος να το γιορτάσουμε όλοι μαζί».

πηγή sdna

BOUKIS


 
Top