ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

Η αγάπη τους για το ποδόσφαιρο τους έκανε να ξεκινήσουν μια νέα προσπάθεια. Ένα εγχείρημα που θα αρχίζει από σταθερές βάσεις, από τις υποδομές του συλλόγου.

Η Ακαδημία του ΑΣ Ποντίων έχει μπει σε νέα εποχή και ο τεχνικός διευθυντής της, Ανδρέας Παπακωνσταντινου, μίλησε για το νέο αυτό ξεκίνημα:

"Οδηγός μας σε αυτήν την καινούργια προσπάθεια είναι η εμπειρία μας αλλά και τα λάθη των προηγούμενων ετών. Θέλουμε πάνω από όλα να δημιουργήσουμε σωστούς χαρακτήρες τόσο μέσα στην κοινωνία, όσο και στο αμιγώς ποδοσφαιρικό σκέλος", ήταν η πρώτη τοποθέτηση του κ. Παπακωνσταντίνου". 

Μέχρι στιγμής η νεοσύστατη Ακαδημία του ΑΣ Ποντίων διατηρεί 2 τμήματα, το παμπαιδικό με προπονητή τον Τάσο Τερεζάκη και το μπαμπινι με προπονητή τον Αλέξανδρο Δόξα.

Η διοίκηση της ομάδας στέκεται αρωγός στα τμήματα  υποδομής και στο έργο που αυτά μπορούν να αποδώσουν στο μέλλον.

Οι σταθερές που έχουν ήδη τεθεί, σύμφωνα και με τον ίδιο τον Ανδρέα Παπακωνσταντίνου, αποτελούν το πλεονέκτημα που δεν υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια:

"Τα θεμέλια στα οποία έχουμε πατήσει είναι γερά. Το σωστό και σε επαγγελματικά πρότυπα πλάνο που έχουμε εκπονήσει αλλά και η σκληρή δουλειά, μας βοηθά να ευελπιστούμε πως μακροπρόθεσμα τα οφέλη θα είναι πολλαπλά και για την ανδρική μας ομάδα".BOUKIS


 
Top