ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο φιλανθρωπικός αγώνας που είχε διοργανώσει η ΑΣ Ποντίων στην Δραπετσώνα. Η βροχή δεν μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στην εκδήλωση. Οι παλαίμαχοι της ΑΣ Ποντίων αντιμετώπισαν τους παλαίμαχους της Μεικτής Πειραιά. Ο αγώνας έληξε 4 4. Ο σκοπός του φιλανθρωπικού αγώνα ήταν, για να τιμηθούν με αναμνηστικές πλακέτες οι οικογένειες των αδικοχαμένων ανθρώπων, που χάθηκαν με διαφορά ενός μήνα τον Αύγουστο του 2017 οι Σαπαλίδης και Σκαρλάτος.
Τις αναμνηστικές πλακέτες τις απένειμαν άνθρωποι από την ΑΣ Ποντίων. Στην κόρη του Σαπαλίδη την πλακέτα την απένειμε ο επίτιμος πρόεδρος της ΑΣ Ποντίων κος. Γιάννης Αμανατίδης και την πλακέτα στην οικογένεια του Σκαρλάτου και συγκεκριμένα στην γυναικά του την απένειμε ο παλαιός ποδοσφαιριστής και παράγοντας της ΑΣ Ποντίων Σωκράτης Μπαρδάτσος.
Από τους Επίσημους παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Κερατσινίου κος. Δασκαλάκης, ο κος. Θωμαΐδης, που ασχολείται με θέματα αθλητισμού, ο Αντιπρόσωπος της Ένωσης Ηπείρου κος. Αμαραντίδης. Επίσης, ήταν αρκετοί επίσημη από τον χώρο του Πειραϊκού ποδοσφαίρου οι:
ο παλαιός προπονητής της ΑΣ Ποντίων Σταύρος Νίνος, ο παλαιός ποδοσφαιριστής και προπονητής της ΑΣ Ποντίων Μιχάλης Καραγιάννης, ο πρώην Αντινομάρχης Γιώργος Τσιρίδης, ο παλαιός ποδοσφαιριστής του Ιωνικού Αλέκος Σιδηρόπουλος, ο παλαιός ποδοσφαιριστής του Ιωνικού Δημήτρης Τσιρίδης, ο πρόεδρος των παλαιμάχων του Πειραιά Μάκης Τσίρμπας και πάρα πολλοί άλλοι. Τέλος, το ΔΣ της ΑΣ Ποντίων τίμησε και το διαιτητικό τρίο οι οποίοι ήταν οι: Παπίλιας, Καρακίτσος και Αγαδάκος.

Δείτε φωτογραφικό υλικό εδώ:https://www.facebook.com/pg/SportActive.gr/photos/?tab=album&album_id=1389690181140023


BOUKIS


 
Top