Του Σταύρου Πρέσση

Μετά από τρεις αγωνιστικές ο Ατρόμητος Κερατσινίου επέστρεψε στις νίκες. Η ομάδα του Κερατσινίου νίκησε με 3 1 τον Φοίνικα Αγίας Σοφίας. Οι "Κερατσινιώτες" ευτύχησαν να πετύχουν δύο γρήγορα γκολ και να πάρουν τα ηνία του παιχνιδιού. Από την αρχή του αγώνα μπήκαν δυνατά και έδειξαν θέληση να πάρουν την νίκη και τους τρεις βαθμούς. Σε επικοινωνία με τον προπονητή της ομάδας κος. Κώστα Μπαλαφούτη μας είπε ότι είναι ικανοποιημένος από τους παίκτες ότι κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις φάσεις τους σε πολύ ικανοποιητικό ποσοστό και πολλά άλλα.

Αναλυτικά όσα είπε

Κάναμε μια επανεκκίνηση μετά από τρεις αγωνιστικές, που δεν πήραμε ουσία. Το καλό είναι ότι αυξήσαμε ένα πόντο την διαφορά. Χτυπάμε το ένα παιχνίδι εκτός έδρας μέχρι την διακοπή να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι που το ζητήσαμε και πριν το είπαμε και μέσα στα αποδυτήρια και όλη την βδομάδα, ότι πρέπει να το πάρουμε μπήκαμε δυνατά, βάλαμε δύο γκολ ουσιαστικά γρήγορα και τα δύο. Σε όλο το παιχνίδι το κυνηγάγαμε δεν σταματήσαμε ποτέ και πήραμε αυτό που μας αναλογούσε στο παιχνίδι. Έμεινα πολύ ικανοποιημένος είχαμε ευκαιρίες, είχαμε ουσία κάτι που δεν είχαμε στους προηγούμενους αγώνες με πολλές ευκαιρίες και τα δοκάρια.
Αυτό το παιχνίδι ουσιαστικά τις ευκαιρίες που κάναμε τις μισές τις κάναμε γκολ. Στις υπόλοιπες ευκαιρίες ήμασταν λίγο άτυχοι και συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες ήταν αντάξια στην ιστορία. Ένα παιχνίδι ντέρμπι σε αθλητικά πλαίσια και ελπίζουμε σε μια ανάλογη συνέχεια μετά από μια κάμψη που είχαμε όπως και το περιμέναμε. Είχαμε και αρκετές απουσίες και σιγά σιγά γυρίζουν παιδιά που έλειπαν.  Όλα τα παιχνίδια είναι ντέρμπι, γιατί αν δεν τα πάρεις χάνεις την ουσία, άρα όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος είναι ντέρμπι. Απλά είναι διπλό το όφελος αν κερδίσεις, γιατί ουσιαστικά προχωράς και σταματάς τους άλλους να σε πλησιάσουν. Το παιχνίδι όπως έχουμε πει ότι η Αναγέννηση είναι μια πολύ καλή ομάδα, κυνηγάει το παιχνίδι είναι στο ίδιο στυλ με μας μπαίνουν στο παιχνίδι το κυνηγάνε, θέλουν να κερδίσουν και η προσέγγιση είναι όπως τα υπόλοιπα παιχνίδια. Απλά στα προηγούμενα παιχνίδια δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες μας, αλλά στα προηγούμενα παιχνίδια δημιουργούσαμε φάσεις απλά δεν είχαμε καλά τελειώματα. Δουλέψαμε μια βδομάδα στα τελειώματα και αυτό φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο. Κάναμε το 50% των ευκαιριών γκολ, άρα μας έδωσε την νίκη. 


BOUKIS


 
Top