ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ


Του Σταύρου Πρέσση
Φωτορεπορτάζ Στάθης Γιάππαπας
Βίντεο Στούντιο Sportactve


Το σωματείο εμπόρων λαϊκών αγορών Δυτικής Αττικής μοίρασε 55 τόνους λαχανικών σε πάνω από 1500 οικογένειες που εδρεύουν στο Περιστέρι. 


Αυτό ίσως για κάποιους, που το διαβάζουν τους φανεί απίστευτο.

 Όμως, ο Πρόεδρος Φίλιππος Σελίμης και το ΔΣ του το κάνουν εδώ και 6 χρόνια και όχι 1 φορά το χρόνο, αλλά ίσως και 3 με 4 φορές το χρόνο να μοιράζουν τόσα πολλά τρόφιμα στους συμπολίτες μας και στα ιδρύματα, που τον έχουν τόσο πολύ ανάγκη. 

Με τα χέρια του το ίδιο το σωματείο, έδινε αυτά τα τρόφιμα για να περάσουν Χριστούγεννα αυτοί οι άνθρωποι μαζί με το Δήμο Περιστερίου, οι οποίοι και αυτοί είχαν οργανώσει να περνάει ο κόσμος με σειρά, να υπάρχει μια σωστή και διακριτική συμπεριφορά απέναντι στον συνάνθρωπό μας.
                       


Είναι συγκινητικές οι στιγμές, όπου φαίνονται στο βίντεο και στις εικόνες, γιατί όλοι αυτοί οι άνθρωποι έγιναν μια παρέα και ενώθηκαν σαν μια οικογένεια. 


Λες και έβλεπες Πατέρα, Μάνα και Παιδιά να προχωράνε όλοι μαζί. 

Πολλά συγχαρητήρια και πάλι στον Φίλιππο Σελίμη και στο σωματείο του με τους ανθρώπους, που στηρίζουν όλη αυτή την μεγάλη προσπάθεια και ανάμεσα σε αυτούς τους μεγάλους παραγωγούς και στο εμπόριο χονδρικής κηπευτικής και φρούτων, που και αυτοί έφεραν τρεις τόνους στο σωματείο. 

Κοντά στο σωματείο βρέθηκε και ο Νίκος Σιδηρόπουλος ο πρώην Πρόεδρος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά εκδότης της εφημερίδας Εν την Πόλει στους Θρακομακεδόνες και ιδιοκτήτης Αρχελάου θέατρο στους Θρακομακεδόνες. 

Μεγάλο το έργο και του Νίκου Σιδηρόπουλου, που δεν λείπει ποτέ και είναι πάντα κοντά στον συνάνθρωπο. 

Κοντά στην δράση ήταν και η Πρόεδρος ΚΑΠΗ Θρακομακεδόνων κα. Βάλια Σμυρλη, που είναι και Πρόεδρος σε φιλανθρωπικό  πολιτιστικό στην Κόρινθο.

 Έδωσε και αυτή τον καλύτερο της εαυτό δίνοντας και μοιράζοντας χέρι με χέρι αυγά. 

Πολλά συγχαρητήρια στους εθελοντές, που πραγματικά ίδρωσαν για να συσκευάσουν σε σακούλες όλους αυτούς τους τόνους των λαχανικών.
      Επίσης παρευρέθηκαν οι εξής:

Ο βουλευτής της ΝΔ κος. Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κος. Γιάννης Διάκος, ο Αντιδήμαρχος Περιστερίου κος. Τάσος Θεωδοράτος, η Πρόεδρος ΚΑΠΗ Θρακομακεδόνων κα. Βάλια Σμυρλή, ο Γιατρός κος. Σιδηρόπουλος και όλο το ΔΣ του Σωματείου Εμπόρων και Παραγωγών Λαϊκών αγορών Δυτικής Αττικής.

Ο πρόεδρος Φίλιππος Σελίμης και το σωματείο Εμπόρων και Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Δυτικής Αττικής εύχεται σε όλους Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά.

BOUKIS


 
Top