Του Σταύρου Πρέσση

Ο Αστέρας Χαϊδαρίου ήρθε ισόπαλος εκτός έδρας 3 3 με τον Ερμή Ειρ. Ηρακλείου. Η ομάδα του Χαϊδαρίου έχει έντονα παράπονα από την διαιτησία.
Όπως τόνισε και ο προπονητής του Αστέρα κος. Βασίλης Τσιάκαλος το αποτέλεσμα είναι άδικο και έχει αρκετό μερίδιο ευθύνης ο διαιτητής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Αστέρα Χαϊδαρίου κος. Βασίλης Τσιάκαλος:

Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου. Από εκεί και πέρα μας έχουν καταντήσει να γίνουμε γραφικοί οι διαιτητές. Γιατί το γκολ της ισοφάρισης προήλθε από πέναλτι το οποίο ήταν κοντά στην γραμμή του πλαγίου άουτ. Πρώτη φορά βλέπω να έχουν μπει 3 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο συν 8 αλλαγές και να σφυρίζει την λήξη του αγώνα στο 44:40. 
Είμαστε προβληματισμένοι έντονα από όσα συμβαίνουν είναι η αλήθεια. Ζητάμε σεβασμό για την δουλειά μας στον αγωνιστικό χώρο όπως και για τον ιδρώτα μας. Σίγουρα δεν ήταν κακός διαιτητής, γιατί στο πρώτο ημίχρονο έπαιζε 50-50. Στο δεύτερο ημίχρονο μέχρι και άσχημα μιλούσαν οι αντίπαλοι ποδοσφαιριστές στο πρόσωπο του και δεν έβγαλε ούτε κίτρινη κάρτα σε κάποιο. Δεν έδωσε πεντακάθαρο πέναλτι σε στημένο, που παίκτης μας πηδάει ολομόναχος και δεν υπάρχει κανείς δίπλα, τον σπρώχνουν και με τα δυο χέρια και τον έριξε στο έδαφος. Μας αδικεί το 3-3 και υπεύθυνος είναι ο διαιτητής.

BOUKIS


 
Top