Φωτογραφία του χρήστη SportActive.gr.
του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Στο 0-0 ''κόλλησαν'' Καραβάς και Κύπρος Κορυδαλλού στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α' Πειραιά, τους κιτρινόμαυρους να ''πέφτουν'' απο την κορυφή.

Η διοίκηση των φιλοξενούμενων έβγαλε αιχμηρή ανακοίνωση για την διαιτησία του κ. Τσαμούρη και το αντιαθλητικό παιχνίδι που επέτρεψε να γίνει απο πλευράς του:


''Το ΔΣ της Κύπρου Κορυδαλλού δεν συνηθίζει να κάνει ανακοινώσεις για την διαιτησία, αλλά εν προκειμένω θέλουμε να καταγγείλουμε την σημερινή διαιτησία του κ. Τσαμούρη, θεωρώντας την προκλητική και γεμάτη ερωτηματικά.

Η αναμέτρηση στο γήπεδο "Στ. Μελισσουργός" κόντρα στον Καραβά, από μία "διαφήμιση" του αθλήματος, όπως αναμενόταν να είναι, κατέληξε σε έναν αγώνα πάλης. 

Ο διαιτητής άφησε εσκεμμένα το παιχνίδι να πάρει "πολεμική" τροπή, κάτι που μας προβλημάτισε αρνητικά, αφού είναι αξιολογημένος με πολλές εμπειρίες σε μεγαλύτερες κατηγορίες. 

Χαρακτηριστικά η πρώτη κίτρινη κάρτα δόθηκε στο 62 λεπτό, ενώ έως τότε έπρεπε να έχουν δοθεί πολύ περισσότερες. Το γεγονός πως δεν είχαμε πολύ σοβαρούς τραυματισμούς από παίκτες και των δύο ομάδων, είναι θαύμα. 

Για εμάς πλέον ο κ. Τσαμούρης θεωρείται ανεπαρκής.

Κύριοι της ΈΠΣ Πειραιά αφήνουμε τον εν λόγω κύριο στην κρίση σας.

Τέλος θα θέλαμε να εκφράσουμε τα περαστικά μας στον ποδοσφαιριστή του Καραβά, Αριστοτέλη Τάγκα για τον σοβαρό τραυματισμό του κατά την διάρκεια της αναμέτρησης. 

Ήδη κλιμάκιο της ομάδας μας βρέθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο άτυχος ποδοσφαιριστής''.

BOUKIS


 
Top