ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ MASSAGE  10€ 45’
ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ MASSAGE  30€ 60’
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΒΕΝΤΟΥΖΕΣ  20€


ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΒΔΕΛΛΕΣ  

Το 1ο πιστοποιημένο βδελλοθεραπευτήριο στην Ελλάδα, σύμφωνα με την Europian Association of Hirudotherapists και την Hirudoterapia.SK. Η Ιρουδοθεραπεία, (η θεραπεία με ιατρικές βδέλλες Hirudo Medicinalis) είναι μια  αρχαία παραδοσιακή  μέθοδος θεραπείας που την βρίσκουμε από την εποχή του  Ιπποκράτη.

Οι θεραπευτικές ιδιότητες της ιατρικής βδέλλας οφείλονται σε ένα μεγάλο αριθμών ενζύμων που εκκρίνονται από τους σιελογόνους αδένες της. Η πιο σημαντική ουσία που εκκρίνεται είναι η Ιρουδίνη, που έχει μεταξύ άλλων αντιπηκτικές, αντιφλεγμονώδεις, αναλγητικές, αντιθρομβωτικές και υποτασικές ιδιότητες, ενώ παράλληλα διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Ο κατάλογος από τα οφέλη της ιατρικής βδέλλας είναι πολύ μακρύς, γιατί εκτός από τη θεραπευτική χρήση, έχει και άριστα αποτελέσματα στον τομέα της ομορφιάς και τη ψυχολογία. Για όλους αυτούς τους λόγους, σήμερα γίνεται όλο και πιο δημοφιλής σε όλο τον κόσμο.

Η εισαγωγή των ιατρικών βδελλών που χρησιμοποιούμε γίνεται από επιλεγμένα εκτροφεία, και συνοδεύεται από πιστοποιητικά αναγνωρισμένα και σύμφωνα με την ευρωπαϊκή- διεθνή νομοθεσία και είναι μιας χρήσης.

Ενδείξεις: 

Ρύθμιση του μεταβολισμού - Διαταραχές περιόδου-Παχυσαρκία - Κυτταρίτιδα - Λιποδιάλυση – Κύστεις-Ινομοιώματα - Φλεβίτιδα - Φλεβικοί κιρσοί-Ρύθμιση ορμονικών διαταραχών - Στειρότητα

Προστατίτιδα - Στυτική δυσλειτουργία – Ουρολοιμώξεις-Αντρική υπογονιμότητα - Νεφρικές διατραχές-Αιμορροΐδες - Ψωρίαση - Μετατραυματική αγωγή-Ηπατικές διαταραχές - Κίρρωση - Διαβήτης -Ωτίτιδες - Εμβοές - Ιγμορίτιδα – Παραρινοκολπίτιδα κ.α.

Για να έχετε μια επιτυχημένη και ασφαλή προληπτική ή θεραπευτική αγωγή, το καλύτερο αποτέλεσμα θα υπάρξει μόνο με τη συνεργασία ενός πιστοποιημένου θεραπευτή ή ειδικευμένου γιατρού, και πάντα με την επίβλεψη τους. Ο χώρος μας διαθέτει το εμπειρότερο προσωπικό και σας εγγυάται τον ασφαλέστερο κύκλο θεραπειών.


“Κάλλιον το προλαμβάνειν ή το θεραπεύειν”, Ιπποκράτης


Διεύθυνση: Ιερά οδός 309 &  Σαλαμίνος 1

Τηλ: +30 698.11.11.100   & 210590584 

E-mail: infomassagevoyage@gmail.com


BOUKIS


 
Top