Σχετική εικόνα
Τον προσεχή Ιανουάριο θα ενσωματωθεί ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος στην Μπενφίκα σύμφωνα με τους Πορτογάλους καθώς υπάρχει μία εξέλιξη που επηρεάζει την υπόθεση.

H μεταγραφή του διεθνούς με την Ελπίδων της Γερμανίας τερματοφύλακα από τον Παναθηναϊκός στην ομάδα της Λισαβόνας έχει ολοκληρωθεί από τον Οκτώβρη και το μόνο ζήτημα που υπάρχει είναι αναφορικά με το αν θα αποχωρήσει για την Πορτογαλία τον Ιανουάριο ή το προσεχές καλοκαίρι.

Η απόφαση ανήκει στους «αετούς» καθώς εκείνοι θα αποφασίσουν πότε ο Βλαχοδήμος θα ενσωματωθεί στην ομάδα. Πάντως, μία εξέλιξη που δεν αποκλείεται σύμφωνα με τους Πορτογάλους να επηρεάσει την υπόθεση είναι αυτή του τραυματισμού του Ζούλιο Σέζαρ.

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας της Μπενφίκα ταλαιπωρείται από τραυματισμό στην πλάτη και μάλιστα ο συγκεκριμένος τραυματισμός δεν αποκλείεται να βάλει και πρόωρο τέλος στην καριέρα του. Πορτογάλοι δημοσιογράφοι θεωρούν πως η συγκεκριμένη εξέλιξη οριστικοποιεί την άφιξη του Βλαχοδήμου στην Μπενφίκα τον προσεχή Γενάρη προκειμένου να καλύψει το κενό στον «άσσο».

πηγή sdna

BOUKIS


 
Top