του Σταύρου Πρέσση
Μια πολύ δύσκολη νίκη πανηγύρισε η ΑΣ Ποντίων κόντρα στην ΑΕ Περάματος. Ο αγώνας έληξε 3-1. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για την ΑΣ Ποντίων η οποία ήταν και εκτός έδρας.
Η ομάδα του κος. Δαούτη προηγήθηκε στο σκορ και πήγε με το 1-0 στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕ Περάματος κατάφερε και ισοφάρισε τους φιλοξενούμενους.  Όμως με την εμπειρία των παικτών που διαθέτει η ΑΣ Ποντίων κατάφερε και πέτυχε άλλα δύο γκολ και έφυγε νικήτρια από το Κερατσίνι.

Σε δηλώσεις που έκανε  προπονητής της ΑΣ Ποντίων είπε τα παρακάτω:

Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, με βαθμολογική και ιδιαίτερα ψυχολογικής σημασίας. Καταφέραμε να το κερδίσουμε όχι τόσο εύκολα όσο δείχνει το αποτέλεσμα. Έπρεπε βέβαια στο πρώτο ημίχρονο να το είχαμε καθαρίσει, αλλά δώσαμε δικαίωμα και ελπίδες σε μια φιλόδοξη και ενθουσιώδεις ομάδα με μέλλον. Στο δεύτερο δεν μπήκαμε όπως θα έπρεπε και έτσι ήρθε η ισοφαρίσει. Αυτό το δεκαπεντάλεπτο ήταν δύσκολο για εμάς, αλλά με την εμπειρία και την θέλησή των παιχτών μου, καταφέραμε να βάλουμε δύο γκολ και να κλειδώσουμε το παιχνίδι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου.
            


BOUKIS


 
Top