Ένα όμορφο φιλικό διεξήχθη ανάμεσα στην Κύπρο Κορυδαλλού και Προοδευτική στη μνήμη του Ιορδάνη Τριανταφυλλίδη. Ο αγώνας για την ιστορία έληξε 2 -2. Αν και ο αγώνας έγινε μεσοβδόμαδα είχε αρκετό κόσμο και πολύ θερμό χειροκρότημα στην μνήμη του Ιορδάνη Τριανταφυλλίδη.

Ο Πρόεδρος της Κύπρου Κορυδαλλού κος. Σιμάκος Ηλίας σε τηέφωνική επικοινωνία είπε τα εξής:

Ο Ιορδάνης Τριανταφυλλίδης ο οποίος πέθανε πριν 40 μέρες. 


Γίνανε τα 40 προχθές. 

Ήταν ιδρυτικό στέλεχος και έχει τελέσει ως πρόεδρος της Κύπρο Κορυδαλλού επί πάρα πολλά χρόνια. Οπότε η τιμή και ο σεβασμός, που πρέπει να έχει το σωματείο μας, που πρέπει να έχει στο πρόσωπο του είναι αυτονόητο. 

Πριν 5 χρόνια που αναλάβαμε εμείς την διοίκηση, από την πρώτη μέρα ήταν κοντά μας, μας συμβούλευε μαθαίναμε από αυτόν, επειδή οι γνώσεις του για το Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα ήταν απίστευτες. 

Ήταν επιτακτική ανάγκη και το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε  να το ανακηρύξουμε ως επίτομο πρόεδρο και κάποια στιγμή να κάνουμε κάποιο φιλικό παιχνίδι.

Δεν επιλέχτηκε τυχαία η ομάδα της Προοδευτικής, επειδή και στην Προοδευτική ήταν επί δώδεκα χρόνια επί Καρρά όταν ήταν στα καλά της η Προοδευτική ήταν παράγοντας γραμματέας κλπ. Αυτό όσα αφορά το θέμα του Ιορδάνη. Φυσικά, καλέσαμε την οικογένεια του με την οποία έχουμε πολύ καλές σχέσεις. 

Ήταν η σύζυγος του, η κόρη του και σχεδόν σύσσωμη όλη η οικογένεια του ήταν παρόντες. Είχαμε φτιάξει μια τιμητική πλακέτα και δίπλωμα για την οικογένεια του και για να τιμήσουμε τον Ιορδάνη. 

Όντως είχε αρκετό κόσμο για μεσοβδόμαδο και απόγευμα. Όμορφο απόγευμα με πολύ θερμό χειροκρότημα στην μνήμη του Ιορδάνη. 

Για φωτογραφικό υλικό  πατήστε εδώ:

https://www.facebook.com/pg/SportActive.gr/photos/?tab=album&album_id=1368939089881799

Δείτε το βίντεο εδώ:                         

BOUKIS


 
Top