Κερατσίνι
του Σταύρου Πρέσση


Ο Αστέρας Κερατσινίου νίκησε με 2 0 την ΑΕ Νίκαια. Ο Αστέρας κατάφερε να πάρει μια σπουδαία νίκη κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Νίκαια.
Ο κος. Κατσάνος προπονητής του Αστέρα Κερατσινίου από τα συμφραζόμενα ήταν πάρα πολύ ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδας του και έδωσε πολλά συγχαρητήρια στις δύο ομάδες και για την παρουσία των διαιτητών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κος. Κατσάνος Δημήτρης

Καταρχάς, να συγχαρώ τους παίκτες και των δύο ομάδων για την προσπάθεια τους στον σημερινό αγώνα. Καταφέραμε να πάρουμε μια σπουδαία νίκη απέναντι σε ένα εξαιρετικό αντίπαλο όπως είναι η ΑΕ Νίκαιας, με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και έναν πολύ έμπειρο κόουτς και έτσι κλείσαμε θετικά αυτή την πολύ δύσκολη εβδομάδα, καθώς αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα με απουσίες λόγω τραυματισμών και επαγγελματικών υποχρεώσεων. Εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια στην ομάδα της ΑΕ Νίκαιας και συγχαρητήρια στην τριάδα των διαιτητών για την παρουσία τους. Κλείνοντας, θα ήθελα να πω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες της δικής μου ομάδας, γιατί πάρα τα πολλά μας προβλήματα καταφέρνουν και ανταποκρίνονται άψογα σε όποια κατάσταση και δυσκολία προκύπτει.

           

BOUKIS


 
Top