Δραπετσώνα

του Σταύρου Πρέσση

Ο κος. Γιάννης Πάντος μίλησε στο Sportactive
για τις ακαδημίες της ομάδα Αστέρια  Δραπετσώνας. Είπε ότι έμεινε ικανοποιημένος και από τα δύο τμήματα εφηβικό και προπαιδικό. Επίσης, πρόσθεσε ότι τα παιδιά συνέχεια βελτιώνονται και κάθε φορά φαίνεται στο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Παίζαμε με το εφηβικό της Προοδευτικής η οποία είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου είναι και πρώτη με διαφορά. Εμείς προσπαθήσαμε να τους περιορίσουμε, γιατί είχαν πολύ καλή κυκλοφορία να μην τους δίνουμε χώρους. Στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν πιστεύω, πάρα πολύ καλοί. Κάναμε καλό παιχνίδι . Δυστυχώς, στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και στο δεύτερο είχαμε πάλι τους τραυματισμούς, είχαμε τέσσερις τραυματισμούς, τέσσερις αναγκαστικές αλλαγές. Χάθηκε η συνοχή του παιχνιδιού. Ήταν πάρα πολύ καλή η ομάδα, ευχαριστημένος είμαι από την προσπάθεια τουλάχιστον όσο ήμασταν ακέραιοι και καλά στα πόδια μας. Είχαμε πολύ καλή παρουσία, δηλαδή τους κοντράραμε αρκετά. Μιλάμε για μια ομάδα η Προοδευτική που και όνομα, ιστορία έχει και πολλά παιδιά. Προσπαθούμε, συνεχίζουμε δεν έχουμε κάτι άλλο να κάνουμε, από το να κάνουμε περισσότερο προσπάθεια, αλλά πιστεύω σιγά σιγά η βελτίωση φαίνεται. Βελτιωνόμαστε όσο γίνεται κάθε φορά περισσότερο.

Το προπαιδικό μας έπαιζε εκτός έδρας με τον Ποσειδώνα Πειραιά. Κάναμε εξαιρετική εμφάνιση. Ήταν πάρα πολύ καλά τα παιδιά εξίσου ενός εξαιρετικού αντιπάλου. Το παιχνίδι ήταν πάρα πολύ καλό, πάνω κάτω η μπάλα. Εκατέρωθεν ευκαιρίες. Εμείς, καταφέραμε στο δεύτερο ημίχρονο με γκολ φάουλ να πετύχουμε το γκολ και να κερδίσουμε, αλλά η εμφάνιση μας ήταν πάρα πολύ καλή πάμε από το καλό στο καλύτερο. Καταρχήν συγχαρητήρια για τις δύο ομάδες για το ήθος. Ήταν καθαρό παιχνίδι, πάνω κάτω είχε ρυθμό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά, γιατί ο αντίπαλος ήταν εξαιρετικός και η εμφάνιση ήταν πάρα πολύ καλή.Πάμε από το καλό στο καλύτερο, δηλαδή συνέχεια ανεβαίνει η ομάδα γιατί ήταν και καλός ο αντίπαλος.  Δεν είναι ότι παίζαμε με κάποιο αντίπαλο που τον θεωρούσαμε αδύναμο. Ήταν πάρα πολύ καλοί  είναι ψηλά και αυτοί στην βαθμολογία. Η νίκη αποκτά μεγαλύτερη αξίας ενός δυνατού αντιπάλου. Αλλά αυτό που έχω να σταθώ στο γεγονός ότι ήταν καθαρό το παιχνίδι, ήταν δυνατό, αλλά πολύ καθαρό. Πάνω κάτω και τα παιδιά είχαν ήθος, δηλαδή δεν είναι αυτό που παρατηρώ πολλές φορές σε κάποια παιχνίδια που βρίζουν παιδιά μεταξύ τους σε αυτές τις ηλικίες. Ήταν τα παιδιά πάρα πολύ καλά και εμείς. Πιστεύω και ο κόσμος ήταν αρκετοί γονείς και χειροκρότησαν και ευχαριστήθηκαν τον  αγώνα.
                                              

BOUKIS


 
Top