Κόρινθος
του Σταύρου Πρέσση

Η Κόρινθος 06 αν και δυσκολεύτηκε κόντρα στον ΠΑΟ Λουτρακίου, κατάφερε και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Ο αγώνας έληξε στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού 3 3 και στην παράταση η Κόρινθος κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή και να νικήσει με 4 3. Ο αγώνας εξελίχθηκε ιδανικά για το Λουτράκι, καθώς στο ημίχρονο νικούσε με 2 0. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο κος. Μπινιάρης, ξανά σχεδίασε το παιχνίδι και η ομάδα έδειξε ψυχή, πάθος και με την ποιότητα των παικτών κατάφεραν να ανατρέψουν το αποτέλεσμα και να πάρουν την πρόκριση. Επόμενος αγώνας για την Κόρινθο 06 είναι με την ΠΑΣ Κορίνθου το ντέρμπι της πρωτεύουσας.

Ο κος. Μπινιάρης Σταύρος σε τηλεφωνική επικοινωνία μίλησε για τον αγώνα με το Λουτράκι και για το ντέρμπι που έρχεται και είπε τα εξής:

Καταρχάς, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟ Λουτρακίου, να έχει επίτευξη στον στόχο της, που είναι η παραμονή στην Γ΄Εθνική και να ευχηθώ ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Ντερτιλή, σε μια σύγκρουση με τον ποδοσφαιριστή μας που τραυματίστηκε. Ελπίζω να μην είναι σοβαρός τραυματισμός. Από εκεί και πέρα, θεωρώ ότι ήταν ένα παιχνίδι το οποίο εμείς το σχεδιάσαμε τακτικά, ώστε να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τους γρήγορους παίκτες και τους ποιοτικούς που είχε το Λουτράκι. Πιστεύω, ότι ανταποκριθήκαμε εν μέρη σε αυτό όσο ήταν εφικτό. Βρεθήκαμε να χάνουμε στο σκορ 0 2 στο ημίχρονο. Από εκεί και πέρα μπαίνει το δεύτερο ημίχρονο, ξανά σχεδιάσαμε το παιχνίδι και νομίζω η ψυχή, το πάθος και η ποιότητα των παικτών κατάφεραν να ανατρέψουν το αποτέλεσμα και να πάρουμε την πρόκριση. Εμείς, οφείλουμε έχοντας τυπική υποχρέωση απέναντι στους εαυτούς μας και στους φιλάθλους, που έρχονται και βλέπουν την ομάδα μας να διεκδικήσουμε και τους δύο τίτλους ισάξια. Το παιχνίδι του Σαββάτου, θεωρώ για μας είναι ένα παιχνίδι στην σειρά των αγώνα, που θα πρέπει να κερδίσουμε για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Η βαθμολογική θέση των ομάδων και η ιδιοσυγκρασία των δύο ομάδων από την πρωτεύουσα τον καθιστά ντέρμπι, αλλά για μας όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλους του πρωταθλήματος είναι ντέρμπι και με αυτή την οπτική γωνία θα δούμε και αυτό το παιχνίδι.
 

BOUKIS


 
Top