Αποτέλεσμα εικόνας για Αχιλλέας Ανδριανάκης
του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Δηλώσεις με αφορμή την αποχώρηση του απο τον πάγκο της Κύπρου Κορυδαλλού έκανε αποκλειστικά στο sportactive.gr ο Αχιλλέας Ανδριανάκης:

''Φεύγω όπως ήρθα στην Κύπρο Kορυδαλλού με σεβασμό στην ομάδα και σεβασμό σε κάποια πρόσωπα σημαντικά για εμένα αλλά και με πολύ αγάπη και πίστη στους παίκτες μου.    

Στους σχεδόν 3μιση αυτούς μήνες σκληρής δουλειάς καταφέραμε η ομάδα να είναι αήττητη,πρωταγωνίστρια και με στατιστικά που θα ζήλευαν επαγγελματικές ομάδες.  

Πάνω σ αυτή τη δουλειά,στις άπειρες ώρες που δούλεψα και ξενύχτησα για το καλό της ομάδας κάποιοι αποφασίσανε εκ του ασφαλούς την απομάκρυνση μου απο την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Εκ του ασφαλούς καθώς η ομάδα έβγαλε ακόμα μια έδρα αήττητη και άλλες δυο τις προηγούμενες αγωνιστικές απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους που μονο νίκες είχαν σε αυτές.    

Εκ του ασφαλούς λοιπόν καθ ότι ακολουθεί ενα πολύ βατό προγράμμα που κάποιοι θα έρθουν και αλλοι θα βγούν μπροστά ώστε να καπηλευτούν την δεδομένη επιτυχία.        

Για όλους αυτούς θα πώ μονο μια φράση.

Η αχαριστία κι η προδοσία πληρώνονται απ' αρχαιοτάτων χρόνων με άπειρα παραδείγματα της ιστορίας.

Οταν λειτουργείς πισώπλατα ανάλογα θα αντιμετωπιστείς μια μέρα. 

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου κυρίους Κουρκουτιάδη Γιώργο ,Μανίκα Βασίλη ,και ιδιαίτερα τον κύριο Τριανταφύλλου Τάκη μα πάνω απο όλους τους ποδοσφαιριστές μου που ήταν είναι και θα είναι πάντα ξεχωριστοί για μένα''..   

        Καλή τύχη σε όλους !

BOUKIS


 
Top