ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Αλλαγή σκυτάλης στην προεδρία της ΠΑΕ Ατρόμητος, λόγω της εμπλοκής παραγόντων της στην υπόθεση των «στημένων αγώνων». Ο Γιώργος Σπανός, στη συνεδρίαση του ΔΣ της εταιρείας, παραχώρησε τη θέση του στον μέχρι πρότινος Αντιπρόεδρο και Αντιδήμαρχο Περιστερίου, Βασίλη Μπέτση. Τη θέση της διευθύνουσας συμβούλου έλαβε η Κάτια Κοξένογλου.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της ΠΑΕ των δυτικών προαστίων, «η απόφαση αυτή του Διοικητικού συμβουλίου λαμβάνεται μέχρι να πραγματοποιηθεί το δικαστήριο που θα αποδείξει την πανηγυρική αθωότητα του προέδρου της ομάδας μας Γιώργου Σπανού και του Τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου».

Μετά την απόφαση ο νέος πρόεδρος του Ατρόμητου, Βασίλης Μπέτσης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: «Αποδέχομαι την τιμητική πρόταση του προέδρου μας Γιώργου Σπανού και υπόσχομαι ότι μαζί με όλα τα μέλη του ΔΣ θα συνεχίσουμε απρόσκοπτα το επιτυχημένο έργο του. 

Είμαστε όλοι σίγουροι για την αθώωση του, έχοντας όλα αυτά τα χρόνια υπάρξει δίπλα του γνωρίζοντας την ακεραιότητα και το ήθος του χαρακτήρα του. Τον περιμένουμε δίπλα μας και μετά την δικαίωση του για να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε τον Ατρόμητο».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕBOUKIS


 
Top