Άνεμος αισιοδοξίας πνέει από σήμερα 4-11-2017 το βράδυ στη ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ  ξεκίνησε μια προσπάθεια ανασυγκρότησης της ανδρικής ομάδας Της ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ και  της Ακαδημίας με αλλαγή φιλοσοφίας η οποία  να στηρίζεται κυρίως στις αρχές και τους κανόνες που διέπουν το σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Ο στόχος της συγκεκριμένης φιλοσοφίας είναι προσανατολισμένος στην σύγχρονη εκμάθηση του αντικειμένου από εξειδικευμένους προπονητές, με επικεφαλής τον διδάκτωρ των ΤΕΦΑΑ Τρικάλων Κ.Ζηση Παπανικολάου και όλους τους προπονητές των τμημάτων απόφοιτοι των ΤΕΦΑΑ,τους έχουμε στο πλευρό μας συνδυάζοντας την θεωρητική εκπαίδευση με την πρακτική εξάσκηση και παράλληλα, η παρακολούθηση  της σχολική πρόοδος των αθλητών μας σε συνεργασία με τους γονείς και τους δασκάλους τους.

Απόψε έγινε και αναδιάρθρωση του Δ.Σ άτομα που απαρτίζουν τη νέα Δ.Ε. ποδοσφαίρου αποτελούν εγγύηση για την αλλαγή επιπέδου του τμήματος και τη σταδιακή επανάκτηση της χαμένης αίγλης του.

Σας ενημερώνουμε ότι η σύνθεση του νέου Δ.Σ. όπως προέκυψε από την αναδιάρθρωση που πραγματοποιήθηκε  το Σάββατο 4/11/2017 είναι οι κάτωθι:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ         Νίκου Σπυριδούλα (Ίριδα)

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΙ Αντωνίου Παντελής
                                Σουχλακης Ευστράτιος

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  Μωυσιαδου Ειρήνη 

ΤΑΜΙΑΣ       Κυριάκου Άγγελος

ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ  Γιαννιώτης Σταμάτης 

ΕΙΔIΚΟΣ ΓΡΑΜMΑΤΕΑΣ  Ζαρταλούδης Ευγένιος

ΜΕΛΗ                        Ρίζος Ακης 
                                Σπήλιος Γρηγόρης

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ
Οριστηκανε απο το Δ.Σ ΟΙ:  Ρίζος Ακης 
                                         Σουχλάκης Ευστράτιος
                                         Αγγέλου Κυριάκος


BOUKIS


 
Top