ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ
Με  επιτυχία στέφθηκε η πρώτη εκδήλωση της σεζόν για τούς βετεράνους του Πειραιά στην κοσμική ταβέρνα "Φοίνικες"! 

Ο σκοπός της,η σύσφιξης σχέσεων του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης βετεράνων Πειραιά με τους εκπροσώπους των ομάδων,επιτεύχθηκε,με τον ωραιότερο τρόπο.Δηλαδή,εν μέσω διασκέδασης,φαγητού και χορού!!!

Το συμβούλιο της ένωσης με την παρουσία των Τσίρμπα- Μπάκα-Τυρλή-Κιούλο- Ξανθόπουλο υποδέχτηκε τους φίλους των πειραικών σωματείων όπου εκεί πέραν των ωραιότατων μεζέδων που γευτήκαν απόλαυσαν την όμορφη ατμόσφαιρα και τα μουσικά ακούσματα της πολύ καλής ορχήστρας του καταστήματος!Βέβαια ιδιαίτερη μνεία θα χρειαστεί να κάνουμε για το εξαίρετο ταλέντο πολλών βετεράνων στον χορό με προεξέχοντες τον αντιπρόεδρο Σταύρο Μπάκα , τον φροντιστή  Ευγένιο Ρεζίτη(Γκέραρντ) και τον παλαίμαχο διαιτητή Ζάχαρη!!!

Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν ο εκπρόσωπος του Αίαντα Λαιβεράς Βαγγέλης με την γλυκύτατη παρέα του, ο εκπρόσωπος του Ιωνικού Ηλίας Λιγνός μεταξύ φίλων, του Ηρακλή Νίκαιας Σαμπάνης Μιχάλης με την πολυπληθή  παρέα του,της Δόξας Πειραιά Βασίλης Ιωαννίδης,των νέων Ευγενείας με τον Γιάννη Ξυνόροδο και την εκλεκτή του,του Αργοναύτη με τον Μανώλη  Φωτεινό παρέα με ωραιότατες υπάρξεις, ο πρώην πρόεδρος Νίκος Σιδηροπουλος μετά της συζύγου και ο φίλος του Αετού Κορυδαλλού Βαγγέλης Γιώργος με την σύζυγο του!

Μεγάλη συνεισφορά στο ξεφάντωμα είχαν οι όμορφες  κυρίες-σύζυγοι των βετεράνων με τις καλλιτεχνικές δημιουργίες τους στην πίστα!!!

Το γλέντι κράτησε ώς αργά όπου όλοι έφυγαν ευχαριστημένοι  και με την προτροπή του προέδρου Κανέλου Τσίρμπα έδωσαν υπόσχεση να ανανεώσουν το ραντεβού τους σύντομα  όχι μονο στα ποδοσφαιρικά τερέν αλλά και σε νέες πίστες!!

BOUKIS


 
Top